Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
22.08.2022, 12:00

Viewneo Diwa: Ένας ψηφιακός... μαυροπίνακας για μπαρ και εστιατόρια

Viewneo Diwa: Ένας ψηφιακός... μαυροπίνακας για μπαρ και εστιατόρια

To Viewneo Diwa της Adversign Media είναι ένας ψηφιακός... μαυροπίνακας, που επιτρέπει σε μια επιχείρηση Horeca, να προβάλλει στα τραπέζια της προσφορές, διαφημίσεις ή QR codes, για πληρωμές και ψηφιακά μενού, ενώ χάρη στη σύνδεση με το cloud της εταιρείας, ο επιχειρηματίας μπορεί να αλλάζει το μήνυμα ή να προγραμματίζει το περιεχόμενο από οπουδήποτε και εάν βρίσκεται. 
Ο Tobias Spelz, Global Sales Manager της Adversign Media για το Viewneo Diwa, μίλησε στο FnB Daily για το προϊόν. 

Συνέντευξη στον Νεκτάριο Β. Νώτη

Πείτε μας για αυτό το νέο προϊόν.
Το Viewneo Diwa είναι μια e-paper οθόνη, η διαχείριση της οποίας μπορεί να γίνει μέσω της cloud εφαρμογής μας. Λειτουργεί με μπαταρία, η οποία διαρκεί έως και 45 ημέρες. Έτσι, δεν χρειάζεται καθόλου καλώδια ή βύσματα. Μπορείτε εύκολα να προβάλλετε διαφημίσεις ή προσφορές, να το συνδέσετε στο εσωτερικό σας σύστημα και να αλλάζετε αυτόματα το περιεχόμενο, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Οπότε για να αλλάξω το μήνυμα δεν χρειάζεται να βρίσκομαι εκεί και να συνδεθώ στην ίδια σύνδεση Wi Fi;
Η συσκευή πρέπει να συνδεθεί στο τοπικό Wi-Fi, αλλά εσύ μπορείς να διαχειριστείς πολλές συσκευές ταυτόχρονα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται, μέσω του cloud μας.

image31

Εάν, για παράδειγμα, έχω μια καφετέρια ή ένα εστιατόριο στην Αθήνα, μπορώ να αλλάξω το μήνυμα από το Λονδίνο;
Ναι, μέσω του cloud μας. Μπορείς να το αλλάξεις από την Αθήνα, από την Βραζιλία, από τις ΗΠΑ, από οπουδήποτε.

Πώς ακριβώς λειτουργεί, όταν έχεις πολλές τέτοιες οθόνες σε ένα μπαρ και θέλεις να προβάλεις μια προσφορά;
Απλά, δημιουργείς μια προσφορά στην εφαρμογή σου και στη συνέχεια, δίνεις εντολή να προβληθεί αυτό το περιεχόμενο αμέσως σε όλες τις συσκευές σε αυτήν την τοποθεσία. Είναι πολύ εύκολη διαδικασία. 

Και μετά από πόση ώρα αλλάζει;
Μάξιμουμ πέντε λεπτά. Η συσκευή ελέγχει κάθε πέντε λεπτά εάν υπάρχει νέο περιεχόμενο, εάν ναι, το κατεβάζει απευθείας και το εμφανίζει στην οθόνη.

image1 71

Αφού το αγοράσει μια επιχείρηση Horeca, πρέπει να πληρώνει κάποιο ετήσιο τέλος συνδρομής;
Όχι. Δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις, καμία συνδρομή, καμία μηνιαία χρέωση για την εφαρμογή ή για το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Είναι μια one time επένδυση για το hardware και τέλος.  

Τo DIWA διατίθεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την Notice Content and Services. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο  2103634061.