Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
23.08.2022, 12:02

HotelBrain ιδρύει την HotelBrain Academy με στόχο την εξειδίκευση στελεχών στον ξενοδοχειακό κλάδο

HotelBrain ιδρύει την HotelBrain Academy με στόχο την εξειδίκευση στελεχών στον ξενοδοχειακό κλάδο

Ο Όμιλος HotelBrain, ιδρύει την HotelBrain Academy, με στόχο να καλλιεργήσει εξειδικευμένους επαγγελματίες στον χώρο των ξενοδοχείων και του τουρισμού και να προσφέρει εργασιακές ευκαιρίες. Απασχολώντας σήμερα 130 στελέχη στα κεντρικά του γραφεία και περισσότερους από 1700 εποχικούς εργαζόμενους, προχωράει σ΄ αυτή την κίνηση προκειμένου να ανταπεξέλθει στην πρωτοφανή έλλειψη στελεχών και ανθρώπινου δυναμικού που παρατηρείται στον κλάδο και προκαλεί δυσκολίες στην επάνδρωση των ξενοδοχείων. Παράλληλα στοχεύει στην καλύτερη κατάρτιση των εργαζόμενων στα ξενοδοχεία και στην ουσιαστική τους επιμόρφωση πάνω στην φιλοξενία και τον τουρισμό. 

Έχοντας συνολικά 87 ξενοδοχεία σε 37 ελληνικούς προορισμούς ο Όμιλος HotelBrain, μέσα από την HotelBrain Academy, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Πατησίων 123, φιλοδοξεί να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες, την κουλτούρα και την φιλοσοφία του Ομίλου πάνω στην φιλοξενία με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων στελεχών στον ξενοδοχειακό κλάδο, παρέχοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές κατάρτισης και να προσφέρει άμεση απορρόφηση των ανερχόμενων στελεχών στα ξενοδοχεία του Ομίλου, εξασφαλίζοντας επαγγελματική τους πορεία αλλά και δίνοντας τους προοπτικές εξέλιξης και ανέλιξης.