Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.10.2022, 20:02

Hard Rock Cafe® Athens: Στηρίζει την εκστρατεία Pinkotober της Hard Rock International

Hard Rock Cafe® Athens: Στηρίζει την εκστρατεία Pinkotober της Hard Rock International

Η Hard Rock International συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης και την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού με την 23η ετήσια εκστρατεία Pinkotober. Όλο τον Οκτώβριο, το Hard Rock Cafe® Athens θα συμμετάσχει σε προσπάθειες συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη του Hard Rock Heals Foundation®, του φιλανθρωπικού σκέλους του Hard Rock®, με τα έσοδα να ωφελούν την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής.
Φέτος, το Hard Rock συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης γαλλίδα σεφ και επιζήσασα από τον καρκίνο του μαστού, Dominique Crenn, η οποία είναι αυτή τη στιγμή η μόνη γυναίκα σεφ στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχει κερδίσει τρία αστέρια Michelin για το εστιατόριό της Atelier Crenn, στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Σε συνεργασία με την Crenn, το Hard Rock θα δημιουργήσει ένα limited edition πιάτο, το Baja Style Shrimp Tacos αποκλειστικά διαθέσιμο στα Hard Rock Cafes σε όλο τον κόσμο, με ένα μέρος των εσόδων να δωρίζεται στο Άλμα Ζωής.