Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.10.2022, 20:08

Accademia Pizzaioli: Νέο σεμινάριο εκπαίδευσης και εξειδίκευσης σε πραγματική κουζίνα

Accademia Pizzaioli: Νέο σεμινάριο εκπαίδευσης και εξειδίκευσης σε πραγματική κουζίνα

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζονται τα προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης της ιταλικής Σχολής Accademia Pizzaioli όπου αρχάριοι και επαγγελματίες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα ανακαλύπτουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας μέσα από ολοκληρωμένα σεμινάρια.
Η Accademia Pizzaioli ανακοινώνει συνεχώς νέα, ευέλικτα προγράμματα που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες ενός δυναμικού και συνεχώς εξελισσόμενου κλάδου, αυτού του επισιτισμού. Οι επίδοξοι Pizzaioli θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους λαμβάνοντας δίπλωμα με παγκόσμια αναγνώριση.
Μέχρι το τέλος του 2022 θα υπάρξουν ακόμα 4 νέα τμήματα στις:

  • 10 Οκτωβρίου
  • 31 Οκτωβρίου
  • 21 Νοεμβρίου
  • 5 Δεκεμβρίου

Σε αυτά, οι ενδιαφερόμενοι θα ανακαλύψουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας και θα διδαχτούν όλες τις τεχνικές παρασκευής της πίτσας, focaccia κ.α.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Accademia Pizzaioli δίνει την ευκαιρία στους σπουδαστές να αποκτήσουν εμπειρία στη λειτουργία μιας πιτσαρίας και ενός εστιατορίου μέσα σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.