Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
01.11.2022, 18:41

Η Accademia Pizzaioli ξεκινά συνεργασία με την εταιρεία Psistis

Η Accademia Pizzaioli ξεκινά συνεργασία με την εταιρεία Psistis

Η Accademia Pizzaioli ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία Psistis και πιο συγκεκριμένα με τους οικιακούς φούρνους πίτσας Ooni, που φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της και δοκιμάστηκαν από τους σπουδαστές της.
Η ακαδημία συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρεία φούρνων για πίτσα, Ooni, η οποία ξεκίνησε από τη Σκωτία ως οικογενειακή επιχείρηση και πλέον διαθέτει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της σε πάνω από 70 χώρες έχοντας κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού και των media.
Η εταιρία έχει στο ιστορικό της μία σειρά βραβεύσεων καθώς ο φούρνος πίτσας Ooni Pro διακρίθηκε το 2021 ως ο "Καλύτερος φούρνος για πίτσα" από το περιοδικό WIRED, και η εταιρεία έλαβε την 7η θέση στην κατηγορία των 100 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο της εφημερίδας Sunday Times.
Οι επίδοξοι Pizzaioli που φοιτούν στην Ακαδημία θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην τέχνη της πίτσας χρησιμοποιώντας και τους νέους φούρνους της Ooni, με θερμοκρασία που φτάνει τους 500°C και να φτιάξουν πίτσα σε μόλις 60".
Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στις εγκαταστάσεις της Accademia Pizzaioli o σπουδαστής Σταύρος Νικιτάκης, υπάλληλος της εταιρείας “Psistis”, ο οποίος διδάχτηκε όλες τις τεχνικές ζύμης για πίτσα και αρτοποιία από τον Istruttore της Accademia Pizzaioli Greece.