Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
29.11.2022, 13:06

Επανασυστήνεται η Epsilon Net Hospitality

Επανασυστήνεται η Epsilon Net Hospitality

Τη θυγατρική της, Epsilon Net Hospitality, επανασυστήνει η Epsilon Net. Πλέον, η εταιρεία παρουσιάζεται ως πάροχος με portfolio all in one solutions, για κάθε μέρος της επιχείρησης του τουριστικού κλάδου.

"YOUR HOTEL IN THE FUTURE"
Με moto “Your hotel in the future”, η εταιρεία έχει πλέον channel manager, booking engine, revenue management και Β2Β, καλύπτοντας σχεδόν όλες τις ανάγκες του ιδιοκτήτη που θέλει να παρακολουθήσει ψηφιοποιημένα την επιχείρησή του.
Μιλώντας στο BnB Daily, ο γενικός διευθυντής Epsilon Hospitality & Group CIO Epsilon Net, Αμανάτιος Αμανατίδης, επισημαίνει ότι στόχος της εταιρείας είναι να καλύψει τον κλάδο σφαιρικά και κατά συνέπεια εστιάζει στο hospitality με ψηφιακά εργαλεία. "Στόχος του ομίλου Epsilon Net είναι να καταστεί ο μόνος όμιλος επιχειρησιακού λογισμικού στην Ελλάδα, ο οποίος μπορεί να καλύψει το σύνολο των αναγκών της τουριστικής αγοράς με λογισμικά και υπηρεσίες".
H Epsilon Hospitality, η εξειδικευμένη θυγατρική του ομίλου και μέλος του ΣΕΤΕ, μέσα από ένα επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης, δημιούργησε και εξελίσσει αξιόπιστες λύσεις και υπηρεσίες για τις τουριστικές μονάδες, που προσαρμόζονται, ανάλογα με το μέγεθος και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Οι λύσεις αυτές περιλαμβάνουν:

  • Ιδιοπαραγόμενο PMS λογισμικό, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία PYLON Hybrid και μπορεί να καλύψει από το πιο μικρό κατάλυμα μέχρι και μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων και εταιρειών διαχείρισης
  • Backoffice λογισμικό, με ολοκληρωμένη χρηματοοικονομική και λογιστική διαχείριση στην ίδια πλατφόρμα με το PMS, χωρίς την ανάγκη γεφυρών
  • Λογισμικό Payroll/HRMS, για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και τη διασύνδεση με την ERGANI
  • Channel Manager και Booking Engine, για τη διαχείριση των κρατήσεων
  • Μobile εφαρμογές – ψηφιακά εργαλεία, τόσο για το προσωπικό της επιχείρησης, αλλά και για τους πελάτες
  • Πλήρες portfolio υπηρεσιών Digital Marketing

Παράλληλα, ενισχύει το portfolio των προσφερόμενων υπηρεσιών και με τον τομέα της εκπαίδευσης. Διαθέτοντας πλέον άδεια κολλεγίου, προσφέρει προγράμματα σπουδών και στον τομέα του hospitality.
Όλα τα ψηφιακά εργαλεία υποστηρίζονται από την ομάδα υπηρεσιών υποστήριξης του Ομίλου Epsilon Net. Η ομάδα της Epsilon Hospitality, με 120 εξειδικευμένα στελέχη, υποστηρίζει περισσότερες από 10.000 τουριστικές μονάδες και αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο τεχνολογικό πάροχο και σύμβουλο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό κάθε τουριστικής επιχείρησης.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ
Ο Όμιλος, που σημείωσε στο εννεάμηνο κύκλο εργασιών αυξημένο κατά 60,08%, εκτιμάται ότι θα κλείσει το 2022 διατηρώντας την δυναμική που καταγράφει στο εννεάμηνο.
Παράλληλα, εστιάζει στην περαιτέρω διεύρυνση του μεριδίου του στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά, συνεχίζοντας την υλοποίηση του επενδυτικού του πλάνου με την ίδια ένταση και το 2023.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ & ΚΥΠΡΟ
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Epsilon Net διαθέτει παρουσία σε Ευρώπη και Κύπρο, ενώ μέσω των θυγατρικών της έχει παρουσία σε 30 χώρες συνολικά, με κυριότερη αγορά την ευρωπαϊκή, στην οποία σχεδιάζει να επενδύσει περαιτέρω μέσω του πλέγματος προϊόντων της.