Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
29.11.2022, 12:55

Coffee Berry: Τον Δεκέμβριο το 2ο κατάστημα στο Ελ. Βενιζέλος

Coffee Berry: Τον Δεκέμβριο το 2ο κατάστημα στο Ελ. Βενιζέλος

Η "Grand Υπηρεσίες Καφεστίασης", επίσημος διανομέας αλλά και παρασκευαστής καφέ της Coffee Berry P.C, κατέγραψε διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης πέρυσι. Για τη φετινή χρονιά εστιάζει στη βελτίωση του περιθωρίου μικτού και καθαρού κέρδους, ενδυναμώνοντας τον κύκλο εργασιών της, προσελκύοντας νέους επενδυτές και αξιοποιώντας στρατηγικές συνεργασίες με τους προμηθευτές της.

Επέκταση σε Αγγλία & Αμερική

Έχοντας 6 χρόνια παρουσίας στην αγορά, το δίκτυο της Coffee Berry ανέρχεται σε 89 καταστήματα στην Ελλάδα, 86 καταστήματα στην Κύπρο και 5 στην Αίγυπτο. Στόχος είναι εντός της επόμενης πενταετίας η επέκταση της εταιρείας και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως είναι η Αγγλία, αλλά και στην Αμερική. Πρόκειται για αγορές που εμφανίζουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, καθώς το concept της Coffee Berry, σύμφωνα με έρευνες της εταιρείας, θα τύχει μεγάλης αποδοχής των καταναλωτών.
Υπενθυμίζεται ότι η αλυσίδα street café επεκτάθηκε στην Μέση Ανατολή, υπογράφοντας συμφωνία με στρατηγικό συνεργάτη για την ανάπτυξη του δικτύου της στην Σαουδική Αραβία, στο πλαίσιο της επέκτασης που επιχειρεί στην ευρύτερη περιοχή του Περσικού Κόλπου. Η συμφωνία περιλαμβάνει τη λειτουργία 4 καταστημάτων εντός του πρώτου έτους, ενώ σε βάθος πενταετίας, το δίκτυο της Coffee Berry θα αριθμεί 22 καταστήματα στη χώρα.

Συμφώνησε για το Αεροδρόμιο

Σε ό,τι αφορά το δίκτυο στην Ελλάδα, η αλυσίδα άνοιξε πρόσφατα 15 καταστήματα, σε Αθήνα, Βόλο, Ιωάννινα, Δράμα, Πύργο Ηλείας και Ρόδο, στοχεύοντας σε επέκταση του δικτύου σε ακόμα περισσότερες μεγάλες πόλεις, εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, μέχρι το τέλος του 2022, η Coffee Berry προγραμματίζει ότι θα ξεπεράσει τα 235 καταστήματα στις αγορές όπου δραστηριοποιείται, ενώ και η προσθήκη της Σαουδικής Αραβίας θα ενισχύσει σημαντικά το δίκτυο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του horecaopen.com, το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα πέσουν και οι υπογραφές για το δεύτερο κατάστημα που θα ανοίξει στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.