Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.01.2023, 15:53

Fresh: Συνεχής ανάπτυξη από το 2019

Fresh: Συνεχής ανάπτυξη από το 2019

Συνεχή ανάπτυξη εμφανίζει την τελευταία τετραετία η γνωστή αθηναϊκή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Fresh. Η εταιρεία, η οποία διοικείται από τον Ηλία Κρασσά, εμφάνισε πέρυσι τζίρο-ρεκόρ που άγγιξε τα €7,7 εκατ., ενώ συγκρατημένα αισιόδοξη είναι η διοίκηση και για τη φετινή χρήση. Αναφορικά με την καθαρή κερδοφορία, αυτή παραμένει, μετά τουλάχιστον από το 2016, σε χαμηλά επίπεδα μεταξύ €24 - €82 χιλ.

Στρατηγική
Οι βασικοί πυλώνες της στρατηγικής συνεχίζουν να είναι:

  • η διατήρηση των σχέσεων της άριστης συνεργασίας, τόσο με πελάτες, όσο και με τους βασικούς προμηθευτές
  • η ανάπτυξη νέων και βελτίωση των ήδη υπαρχουσών υπηρεσιών και προϊόντων και εισαγωγή σε νέες δραστηριότητες, υψηλής προστιθέμενης αξίας
  • η επέκταση στα αμέσως επόμενα έτη σε νέες αγορές, για την υφιστάμενη δραστηριότητα, με σκοπό την προσέλκυση πελατών με υψηλότερο εισόδημα

Συγκρατημένη αισιοδοξία

Η διοίκηση των Fresh βλέπει με συγκρατημένη αισιοδοξία την τρέχουσα χρήση και προσδοκά σε μία σταθεροποιητική πορεία της εταιρείας, λόγω της οικονομικής κρίσης και του αυξημένου ανταγωνισμού.

Info - καταστήματα
Ψυχικό: 2
Χαλάνδρι: 2
Λ. Συγγρού: 1
Παγκράτι: 1
Κολωνάκι: 3
Ερυθραία: 1
Γλυφάδα: 1
Βριλήσσια: 1
Βούλα: 1
Άλιμος: 1
Αργυρούπολη: 1
Αγία Παρασκευή: 1
Νέα Σμύρνη: 1

Πηγή: Μάκης Αποστόλου (FnB Daily)