Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
28.01.2023, 18:00

Handwritten Collection - Ένα διεθνές portfolio ξενοδοχείων σχεδιασμένο με πάθος

Handwritten Collection - Ένα διεθνές portfolio ξενοδοχείων σχεδιασμένο με πάθος

Η Handwritten Collection, ένα διεθνές portfolio bespoke ξενοδοχείων που προσφέρουν μια οικεία και κομψή εμπειρία φιλοξενίας αποτελεί την νέα προσθήκη του ομίλου της Accor, που έχει ήδη εκδηλωμένο ενδιαφέρον για πάνω από 110 Handwritten ξενοδοχεία παγκοσμίως αντιστοιχούν συνολικά σε περισσότερα από 11.500 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και 12 υπογεγραμμένων συνεργασιών με τις 5 πρώτες μονάδες να αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2023. 
Τα ξενοδοχεία της Handwritten Collection που θα ανοίξουν μέσα στους επόμενους μήνες περιλαμβάνουν τα: Hotel Shanghai Sheshan Oriental, Handwritten Collection στη Σαγκάη της Κίνας, Le Saint Gervais Hotel & Spa, Handwritten Collection στο Σεν Ζερβέ στη Γαλλία, Wonil Hotel Perth, Handwritten Collection στο Περθ της Αυστραλίας, Hotel Morris, Handwritten Collection στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και Le Splendid Hotel Lac d&9;Annecy, Handwritten Collection στο Ανεσί στη Γαλλία. Περισσότερα ξενοδοχεία θα ανοίξουν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους μέχρι το τέλος του 2023 και μέσα στα επόμενα χρόνια συμπεριλαμβανομένων των: Hotel Les Capitouls Toulouse Centre στη Γαλλία, Oru Hub Hotel, Handwritten Collection στο Ταλίν της Εσθονίας, Square Lodge Hotel La Roche sur Yon, Ηandwritten Collection στην περιοχή La Roche-sur-Yon στη Γαλλία, Sunrise Premium Resort,
Handwritten Collection στο Χόι Αν στο Βιετνάμ, Paris Montmartre Sacré Coeur*, Handwritten Collection στο Παρίσι της Γαλλίας και ξενοδοχεία στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Το χαρτοφυλάκιο της Handwritten Collection αναμένεται να ξεπεράσει τα 250 ξενοδοχεία μέχρι το 2030.
Η Handwritten Collection προσφέρει μια ποικιλία από ξενοδοχεία που είναι τόσο ξεχωριστά, σαν κάθε ξενοδόχος να προσκαλούσε τους επισκέπτες στα γοητευτικά και κομψά σπίτια τους. Η εμπειρία του επισκέπτη στη Handwritten Collection ζωντανεύει το πνεύμα του οικοδεσπότη: τις προτιμήσεις, τα πάθη του και τις μικρές ιδιορρυθμίες της προσωπικότητάς του. Κάθε ξενοδόχος είναι μια γοητευτική παρουσία που αντανακλά τον χαρακτήρα και τη προσωπικότητά του μέσα από το ξενοδοχείο, προσελκύοντας τους επισκέπτες με σοφία και απολαυστικές συζητήσεις και μεταφέροντας την προσωπική του
ενέργεια του σε κάθε εμπειρία.
Με τη δημιουργία της Handwritten Collection, η Accor διευρύνει το χαρτοφυλάκιο brands της και τα μεσαίας κλίμακας ξενοδοχεία και φιλοδοξεί να επαναλάβει την επιτυχία που έχει κατακτήσει με άλλα collection brands του Ομίλου σε όλα τα segments. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η MGallery Hotel Collection, ένα ιστορικό χαρτοφυλάκιο στο upper upscale brand segment που πλέον αριθμεί περισσότερα από 100 boutique ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και η Emblems Collection, το πρώτο πολυτελές collection brand της Accor, μια ιδιαίτερα προσεγμένη επιλογή μοναδικών ξενοδοχείων τα οποία είναι εμβληματικό για τον προορισμό, τον σχεδιαστή ή τη θέση τους στην ιστορία.
Ακολουθώντας ανάλογη bespoke προσέγγιση, η Handwritten Collection θα συγκεντρώσει ξενοδοχεία με μοναδική ταυτότητα, αντανακλώντας τον χαρακτήρα και τη ζεστασιά των ανθρώπων που τα αγαπούν και τα φροντίζουν. Όπως ένα χειρόγραφο σημείωμα, οι προσωπικές πινελιές κάθε οικοδεσπότη θα ενσωματώνονται διακριτικά σε επιλεγμένες στιγμές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κάθε φιλοξενούμενου. Από ένα θερμό καλωσόρισμα που εξελίσσεται σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις μέχρι φρεσκοψημένες λιχουδιές που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, κανένα ξενοδοχείο ή διαμονή δεν θα είναι ίδια μεταξύ τους.

Γιώτα Παναγιώτου
So Posh