Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
25.01.2023, 13:56

Τα ΒορΟινά έρχονται στην Αθήνα την Δευτέρα

Τα ΒορΟινά έρχονται στην Αθήνα την Δευτέρα

Από τις πλαγιές του Ολύμπου στις βουνοκορφές της Πίνδου και από εκεί στο πλατό του Αμυνταίου και σε όλη την Μακεδονία, στους παραλίμνιους, παραθαλάσσιους και ορεινούς αμπελώνες της, τα κρασιά και τα αποστάγματα των “Οινοποιών Βορείου Ελλάδος”, τα "ΒορΟινά" θα βρεθούν στην Αθήνας, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "τα φετινά ΒορΟινά φιλοδοξούν να είναι λαμπερά και να προσφέρουν στους επισκέπτες τους τη δυνατότητα, με την περιήγησή τους στα τραπέζια των οινοποιών, να γευτούν τον πλούτο του αμπελώνα της Βόρειας Ελλάδας και των ποικιλιών που καλλιεργούνται εκεί, στον μοναδικό αυτό γεωφυσικό ανάγλυφο χάρτη της χώρας. Οίνοι ξηροί, λευκοί, ροζέ, ερυθροί, blanc de noir και orange, αφρώδεις λευκοί, ροζέ και ερυθροί, ημίξηροι, ημίγλυκοι και γλυκείς (φυσικώς ή φυσικός), μονοποικιλιακοί και σε χαρμάνια, αλλά και αμπελοοινικά αποστάγματα έως μακρόχρονης παλαίωσης, μερικά μόνο από το εύρος των ΒορΟινών. Μαζί, οι νέες προτάσεις και τάσεις".

Δείρε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες