Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
28.01.2023, 12:00

Plantas Athens: Healthy επιλογές σε τροπικό φόντο

Plantas Athens: Healthy επιλογές σε τροπικό φόντο

Πριν λίγες ημέρες, το βράδυ, ψηλά στη Βουκουρεστίου γινόταν το αδιαχώρητο από κοσμικές παρουσίες. Ο λόγος; Τα εγκαίνια του Plantas Athens του νέου bar restaurant που άνοιξε στο Κολωνάκι με ένα λαμπερό VIP party. To Plantas Athens καταλαμβάνει το ισόγειο και τον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου he Social Athens, a member of Radisson Individuals στην οδό Βουκουρεστίου 30. Ιδιοκτήτες του είναι οι Σεμπάστιαν και Παολίνα Διαμαντούλη οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Απόστολο Τσατσίρα, προκειμένου να δημιουργήσουν έναν χώρο υψηλής αισθητικής με healthy διατροφικές προτάσεις, που θα γίνει το νέο all day trend στην περιοχή του
Κολωνακίου. 
Εμπιστεύτηκαν τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό στον Θανάση Κυρατσού ο οποίος οραματίστηκε και υλοποίησε το ιδανικό νέο jungle experience, επενδύοντας στις καμπύλες γραμμές των επίπλων και στη δύναμη των πολυάριθμων φυτών εσωτερικού χώρου, ενώ την κουζίνα την ανέθεσαν στον σεφ Νίκο Χολέβα. Ο τελευταίος ανέλαβε το στήσιμο ενός διαφορετικού υγιεινού μενού, επιλέγοντας αυστηρά εποχιακά και βιολογικά προϊόντα που σερβίρονται σε ιδιαίτερα, χρωματιστά σκεύη και δίνουν επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας ακόμα και στους πιο απαιτητικούς. Στο Plantas Athens που αποπνέει μια τροπική πολυτέλεια σαν να είναι ένα πολύχρωμο κόσμημα στην καρδιά της ζούγκλας θα απολαύσετε επίσης και προσεγμένα κοκτέιλς στο οκτώ μέτρων, εντυπωσιακό μαρμάρινο μπαρ. Το εστιατόριο θα είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Κυριακή, ενώ η κουζίνα θα λειτουργεί από τις 9:00 έως τις 23:00.

Γιώτα Παναγιώτου
So Posh

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Plantas Athens Official Facebook Page