Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
20.09.2023, 19:11

Delta Restaurant: Συνεργασία με το Line Athens

Delta Restaurant: Συνεργασία με το Line Athens

To Line Athens αναλαμβάνει το Bar του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και 2 αστέρια Michelin, Delta Restaurant. Συγκεκριμένα από την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου το Delta Restaurant καλωσορίζει την ομάδα του Line Athens. Με εμπνευστές τον Βασίλη Κυρίτση, τον Νίκο Μπάκουλη και τον Δημήτρη Νταφόπουλο, το Line Athens έχει βραβευτεί ως το 31ο εστιατόριο – μπαρ από τα 50 καλύτερα μπαρ παγκοσμίως.
Το cocktail menu του Line Athens, εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία του menu Delta, έχει ως βάση του τρεις πυλώνες:

  • seasonal (εμπνευσμένα cocktails με εποχική α' ύλη)
  • waste (cocktails με επαναχρησιμοποιούμενα υλικά που περισσεύουν από την παραγωγή του food menu)
  • pairing (cocktails με κοινό υλικό που ταιριάζουν γευστικά με το food menu)

Η φιλοσοφία του Zero Waste εντείνεται, καθώς η συνεργασία αυτή αφήνει ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και το περιβάλλον, με δεδομένο ότι οι α’ ύλες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των πιάτων και τα υπολείμματα των υλικών αξιοποιούνται στη σύνθεση των cocktails.
Το μενού του εστιατορίου Delta περιλαμβάνει 12 πιάτα, που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Παπαζαχαρίας και επιμελείται ο ταλαντούχος Θάνος Φέσκος με την ομάδα του.
Το Delta δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με στόχο να αποτελέσει έναν πρότυπο γαστρονομικό προορισμό αντάξιο των υψηλών προδιαγραφών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), αναδεικνύοντας συγχρόνως την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο.