Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
27.10.2023, 13:14

Η ADMO εξαγόρασε τον Luxury Lifestyle όμιλο CE LA VI

Η ADMO εξαγόρασε τον Luxury Lifestyle όμιλο CE LA VI

Η ADMO, το κοινό εγχείρημα μεταξύ της Alpha Dhabi Holding PJSC και της Monterock International Limited, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας για την εξαγορά του αναπτυσσόμενου Luxury Lifestyle oμίλου, CE LA VI.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "η στρατηγική κίνηση επισφραγίζει τις όλο κι επιταχυνόμενες προσπάθειες της ADMO να δημιουργήσει ένα ποικιλόμορφο portfolio που αγγίζει luxury και lifestyle τομείς, καθώς κι αυτούς της εστίασης και ψυχαγωγίας, επεκτείνοντας σημαντικά την παγκόσμια παρουσία της προς την Ανατολή".
Αυτή η εξαγορά ευθυγραμμίζεται με την εθνική στρατηγική του Ηνωμένου Αραβικού Εμιράτου για τον τουρισμό, στοχεύοντας στην προσέλκυση 40 εκατομμυρίων επισκεπτών σε ξενοδοχειακές μονάδες έως το 2031 και σε τουριστικές επενδύσεις που ανέρχονται στα 100 δισεκατομμύρια dhn. Ως η πιο πρόσφατη συμφωνία της ADMO, υπογραμμίζει τη δέσμευση της επιχείρησης για την ανάπτυξη της πλατφόρμας της και τη διαρκή ενσωμάτωση νέων brands.
Ο όμιλος CE LA VI, (Αυτή είναι η Ζωή), δραστηριοποιείται στη Νοτιοανατολική Ασία, έχοντας παρουσία σε πόλεις-πύλες, όπως η Σιγκαπούρη, το Ντουμπάι, το Τόκιο και η Ταϊπέι, απευθυνόμενος και προσελκύοντας επισκέπτες που αναζητούν ιδιαίτερες εμπειρίες ανά τον πλανήτη.

Η ADMO
Η ADMO ιδρύθηκε το 2022 με επιδίωξη τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου από κορυφαία επώνυμα luxury και lifestyle brands, κάνοντας την αρχή με την εξαγορά του oμίλου Nammos. Και οι δύο εταιρείες παραμένουν αφοσιωμένες στην αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών παγκοσμίως, φιλοδοξώντας να εδραιωθούν στην αγορά ως κορυφαίες πλατφόρμες lifestyle, πολυτελών projects φιλοξενίας και διασκέδασης.
"Αυτή η εξαγορά δεν είναι απλώς μια στρατηγική σημασίας επεκτατική κίνηση σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και μια τολμηρή δήλωση του οράματος και της δράσης μας να εντοπίζουμε και να επενδύουμε σε brands που έχουν ξεχωριστή παρουσία στην αγορά, μετατρέποντάς τα παράλληλα σε brand που χαίρουν παγκόσμιας αναγνώρισης", δήλωσε ο Πέτρος Στάθης, Αντιπρόεδρος της ADMO.