Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
27.10.2023, 13:18

Όμιλος Calilo: Βραβεύτηκε για τα εστιατόρια Ches και Pathos στα Top Noch Awards

Όμιλος Calilo: Βραβεύτηκε για τα εστιατόρια Ches και Pathos στα Top Noch Awards

O Όμιλος Calilo, που δραστηριοποιείται στην Ίο, βραβεύτηκε για τα εστιατόρια του Ches και Pathos στα Top Noch Awards 2023

Το βραβείο για το Ches παρέλαβε η Chief Operations Officer του Ομίλου Calilo, Βάσω Πετρίδου, η οποία δήλωσε σχετικά: "Είμαστε πολύ συγκινημένοι και εγώ και όλη η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το Ches και το Pathos. Το Ches ήταν ένα μεγάλο στοίχημα που βλέπουμε με χαρά να επιβραβεύεται καθώς πρόκειται για ένα εστιατόριο διεθνών προδιαγραφών το οποίο όμως δεν υστερεί σε τίποτα την ελληνικότητα του. Η εμπειρία που προσφέρει αλλά και οι γεύσεις του είναι 100% ελληνικές αναδεικνύοντας τις ομορφιές των Κυκλάδων μας. Από την άλλη το Pathos, προσφέροντας μια τελείως άλλη πρόταση ιαπωνικής κουζίνας θέτει υψηλά τον πήχη για την είσοδο της Ίου και των Κυκλάδων στους διεθνείς γαστρονομικούς δρόμους".

CHES

Το εστιατόριο Ches, που έχει την σφραγίδα του βραβευμένου chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη και σε εκτέλεση του σεφ Σπύρου Τζίλη, επιφυλάσσει για τον επισκέπτη μια εξατομικευμένη γευστική εμπειρία επτά πιάτων, εμπνευσμένα από επτά κυκλαδονήσια, αξιοποιώντας αυθεντικές πρώτες ύλες από το κάθε νησί.

PATHOS
Το εστιατόριο Pathos, σε μια ανοιχτή βεράντα με θέα στην κυκλαδίτικη θάλασσα, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις τις ιαπωνικής κουζίνας. Με την υπογραφή του έμπειρου στην ιαπωνική κουζίνα chef, Τάκη Σοφόπουλο και του Λουκά Τσαβού, το Pathos προσκαλεί τον επισκέπτη σε ένα ταξίδι πλαισιωμένο από εκλεκτές γεύσεις, εικόνες και ξεχωριστά μουσικά ακούσματα.