Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
13.11.2023, 18:11

McDonald’s: Λανσάρει το McCrispy σε συνεργασία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

McDonald’s: Λανσάρει το McCrispy σε συνεργασία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η McDonald’s συνεργάζεται με τον chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο και συστήνει το νέο προϊόν McCrispy. Από τις 18 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες των McDonald’s έχουν την ευκαιρία και δοκιμάζουν το τραγανό McCrispy που αποτελείται από 100% φιλέτο κοτόπουλου, τυρί, πίκλες και σάλτσα Ranch, σε αφράτο ψωμί. "Είμαστε περήφανοι που υποδεχόμαστε τον διάσημο chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο στα εστιατόριά μας και έχουμε τη σύστασή του για το νέο μας McCrispy. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια ακόμα μοναδική και απολαυστική εμπειρία McDonald’s σε ανεπανάληπτη αξία", αναφέρει η Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια της McDonald’s στην Ελλάδα.
Η καμπάνια “McCrispy: Κάθε φορά ανεπανάληπτα τραγανό!” περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, καθώς και digital καμπάνια, ραδιοφωνικό σποτ και αναφορές, υπαίθρια διαφημιστική εκστρατεία και υλικά επικοινωνίας εντός των εστιατορίων.