Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
15.11.2023, 17:55

Around the Table: Επιστρέφει το γαστρονομικό γεγονός της Mastercard

Around the Table: Επιστρέφει το γαστρονομικό γεγονός της Mastercard

Για δεύτερη χρονιά διεξάγεται από την Mastercard το Around the Table, όπου 40 εστιατόρια της Αθήνας δημιουργούν 40 ειδικά διαμορφωμένα μενού με τοπικά υλικά, τα οποία προσφέρονται έως €40/άτομο, αποκλειστικά για κατόχους Mastercard. 
"Πιστοί στον στόχο μας να δημιουργούμε ξεχωριστές εμπειρίες για τους κατόχους καρτών μας, έχουμε τη χαρά να παρουσιάζουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Around the Table. Με τη γαστρονομία να αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς μας πυλώνες στην Mastercard, μέσα από το Around the Table, προωθούμε την ελληνική γαστρονομική παράδοση αλλά και την ανάγκη να συνδεόμαστε πραγματικά με τους ανθρώπους που αγαπάμε γύρω από ένα τραπέζι, σε στιγμές που είναι πραγματικά ανεκτίμητες", αναφέρει η Head of Marketing & Communications της Mastercard για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, Λουκία Χωραφά.
Για το διάστημα 9 - 30 Νοεμβρίου, όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard και λάτρεις του καλού φαγητού, μπορούν μέσω της πλατφόρμας aroundthetable.gr, να κάνουν την κράτησή τους στο εστιατόριο της επιλογής τους και να δοκιμάσουν τα πιο viral πιάτα της πόλης. Παράλληλα, στο πλαίσιο του Around the table, μέσω της ίδιας πλατφόρμας, οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν σειρά γαστρονομικών εμπειριών και να ανακαλύψουν την πολυμορφία της ελληνικής γαστρονομικής κουλτούρας. 
Το έναυσμα για το Around the Table, δόθηκε την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου σε εκδήλωση στο εστιατόριο Pharaoh. Tο Around the table υλοποιείται με την υπογραφή της Mastercard, ενώ την πρωτοβουλία ανέπτυξε και ενορχηστρώνει η Toposophy.