Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
01.12.2023, 20:14

Bill & Coo Suites & Lounge: Ο Άγγελος Μπακόπουλος στη γαστρονομική διεύθυνση του ομίλου

Bill & Coo Suites & Lounge: Ο Άγγελος Μπακόπουλος στη γαστρονομική διεύθυνση του ομίλου

Ο Άγγελος Μπακόπουλος αναλαμβάνει το ρόλο του Executive Chef στα δύο resorts του ομίλου, το Bill&Coo Coast στον Άγιο Ιωάννη και το Bill & Coo Suites and Lounge στην Μεγάλη Άμμο, μαζί με την έμπειρη ομάδα του.
Ο σεφ σχεδιάζει ήδη τα ανανεωμένα μενού που θα είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες των Bill&Coo Hotels Mykonos από την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν, τον Μάρτιο του 2024, αντλώντας έμπνευση από την παράδοση, την ιστορία και τις σταθερές αξίες της ελληνικής γαστρονομίας.
Η πορεία του Άγγελου Μπακόπουλου ξεκίνησε σε ηλικία 26 ετών όταν ανέλαβε για πρώτη φορά το ρόλο του Executive Chef στο ξενοδοχείο Doryssa, με τον ίδιο να βρίσκεται επικεφαλής ομάδας 80 ατόμων. Συνέχισε ως Culinary Director του ομίλου Katikies σε Μύκονο και Σαντορίνη και πιο πρόσφατα ως Executive Chef του ξενοδοχείου Lesante Cape στην Ζάκυνθο.
Ο Άγγελος Μπακόπουλος, ο οποίος βρίσκεται κάθε χρόνο στην The Chefs Power List του FNL με τους 100 σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς chef, έχει λάβει διακρίσεις σε κορυφαίους γαστρονομικούς θεσμούς όπως οι Χρυσοί Σκούφοι και τα FLAG Restaurant Awards, ενώ το 2023 του απονεμήθηκε και το Βραβείο Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας του Αθηνοράματος.