Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
07.02.2024, 15:42

IKEA for Business: Το ειδικό τμήμα που αφορά στους επιχειρηματίες

IKEA for Business: Το ειδικό τμήμα που αφορά στους επιχειρηματίες

IKEA for Business: Το ειδικό τμήμα που αφορά στους επιχειρηματίες

Για εσάς που αναζητάτε μία καλύτερη καθημερινή ζωή στην εργασία σας, μέσα από ιδέες και λύσεις για τη δική σας επιχείρηση, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το ΙΚΕΑ for Business.

Διότι μέσα από το ειδικό αυτό τμήμα που αφορά σε επιχειρηματίες, μπορείτε να έχετε τον προσωπικό σας συνεργάτη, ο οποίος θα σας εξυπηρετεί με λύσεις για το εξοπλισμό της επιχείρησής σας.

Όλα όσα προσφέρει το ειδικό πρόγραμμα επιβράβευσης ΙΚΕΑ for Business

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα, μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ΙΚΕΑ και να απολαμβάνετε προϊοντικές προσφορές και προσφορές στις υπηρεσίες.

Μάλιστα, για τη διευκόλυνσή σας, μπορείτε να κάνετε χρήση του νέου τρόπου πληρωμής “Δάνειο στη στιγμή” για επιχειρήσεις και να σχεδιάσετε τους χώρους της επιχείρησής σας με τους εξειδικευμένους συνεργάτες, αλλά και τη νέα υπηρεσία “Συμβουλές επίπλωσης” για επιχειρήσεις.

Θέλετε ακόμη περισσότερα για την επιχείρησή σας; Συνεχίστε να διαβάζετε, διότι το ειδικό πρόγραμμα επιβράβευσης ΙΚΕΑ for Business, έχει ακόμη πολλά να προσφέρει.

#1 Ένα ξενοδοχείο που θα λατρέψει κάθε επισκέπτης

Αναζητάτε εύκολες και όμορφες λύσεις για να εξοπλίσετε, να ανακαινίσετε και να διακοσμήσετε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου σας; Στην ΙΚΕΑ θα βρείτε καλοσχεδιασμένες και προσιτές προτάσεις για όλα τα είδη που χρειάζεστε, έτσι ώστε να υποδεχτείτε τους επισκέπτες σας σε έναν άρτια εξοπλισμένο και όμορφο χώρο φιλοξενίας, προσφέροντάς τους μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

#2 Γραφείο με εργονομία και άνεση

Ανοίγετε μία νέα επιχείρηση ή θέλετε να ανακαινίσετε κάθε χώρο του γραφείου σας; Εμείς, στην ΙΚΕΑ σάς παρέχουμε λειτουργικές, έξυπνες και προσιτές λύσεις για να δημιουργήσετε τον χώρο σας έτσι όπως τον έχετε ονειρευτεί. Η ασύγκριτη αισθητική και τα καλοσχεδιασμένα προϊόντα, θα ικανοποιήσουν εσάς αλλά και κάθε εργαζόμενο της επιχείρησής σας.

#3 Χώροι εστίασης

Θέλετε να φτιάξετε ή να ανακαινίσετε την καφετέρια ή το εστιατόριό σας; Στην ΙΚΕΑ σάς παρέχουμε όμορφες ιδέες και λύσεις, έτσι ώστε να δώσετε στην επιχείρησή σας την αισθητική που πάντα ονειρευόσασταν. Ανακαλύψτε μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που θα δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα για τους πελάτες σας.