Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
23.03.2024, 13:24

Everest: Ποικιλία νηστίσιμων επιλογών και την Σαρακοστή

Everest: Ποικιλία νηστίσιμων επιλογών και την Σαρακοστή

Και αυτή την Σαρακοστή τα everest παρουσιάζουν ποικιλία νηστίσιμων επιλογών, συνδυάζοντας κλασικές και νέες γεύσεις με την υπογραφή του chef και ambassador του σήματος, Βασίλη Καλλίδη. Μεταξύ των επιλογών είναι:

  • Vegan Cappuccino Αμύγδαλο, Σόγια ή High Protein
  • Vegan Λουκουμά
  • Donuts "Vegan Choco" & "Mήλο και Kανέλα"

Οι λάτρεις των γλυκών γεύσεων θα βρουν τη νέα Πίτα με γέμιση Ταχίνι και το λαχταριστό Κουλούρι με Χαλβά, ενώ οι Vegan μπορούν να δοκιμάσουν και το νέο Croissant με σπόρους Kινόα. Για κάτι αλμυρό, υπάρχει η επιλογή ανάμεσα στην κλασική νηστίσιμη Χορτόπιτα και τη νέα, χειροποίητη Πατατόπιτα με Τομάτα και Ελιές.
Στα everest η μέρα συνεχίζεται με πολλές νηστίσιμες γεύσεις, όπως το νέο Sandwich με φαλάφελ ρεβυθιού, η Tortilla με φαλάφελ παντζαριού, το Sandwich με ντολμαδάκια και η Σαλάτα οσπρίων με sauce ταχίνι.
Επίσης, οι καταναλωτές μπορούν να δημιουργήσουν το Zesto Sandwich, επιλέγοντας ανάμεσα από ποικιλία νηστίσιμων υλικών, όπως είναι το Φαλάφελ Ρεβυθιού, η λευκή Ταραμοσαλάτα και το Hummus.