Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 893
06.07.2021, 11:04

H Vivartia πιστοποίησε τα καταστήματα του ομίλου εστίασης

H Vivartia πιστοποίησε τα καταστήματα του ομίλου εστίασης

Τα καταστήματα του Ομίλου Εστίασης της Vivartia πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD). Πιο συγκεκριμένα, ο έλεγχος και η πιστοποίηση αφορά στα καταστήματα των σημάτων:
Goody’s Burger House
everest
La Pasteria
Olympus Plaza
Kuzina
καθώς και στις δραστηριότητες και τα σήματα του ομίλου, σε αεροδρόμια και πλοία, σε όλη την Ελλάδα.
H Βασιλική Καζάζη, Senior Vice President Food & Agriculture South East Europe TÜV NORD, δήλωσε: "Η πολυετής μας συνεργασία με τον Όμιλο Εστίασης της Vivartia εγγυάται την τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την ασφάλεια, τόσο των καταναλωτών, όσο και των χιλιάδων εργαζομένων στις εταιρείες του ομίλου".


Η Χριστίνα Πάνου, Quality Assurance Director του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, δήλωσε: "Η ασφάλεια τροφίμων είναι κουλτούρα και διαχέεται στην επιχείρηση, όταν όλοι αντιλαμβάνονται την αξία της και την επιδιώκουν σε συνεχή, καθημερινή βάση, προχωρώντας πέρα από τα “όρια του καθήκοντος”. Για τον Όμιλό μας, η προσήλωση στην ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη, αποτελούν στρατηγικούς στόχους".