Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
26.10.2021, 15:00

H nrg επεκτείνει το δίκτυο ταχυφορτιστών και στην εστίαση

H nrg επεκτείνει το δίκτυο ταχυφορτιστών και στην εστίαση

Τη νέα υπηρεσία, incharge, παρουσίασε η nrg, μέσω της οποίας η εταιρεία του ομίλου Motor Oil παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης, αξιοποιώντας το δίκτυο των πρατηρίων, Shell και Avin, αλλά και νέα σημεία φόρτισης σε εταιρείες HoReCa.
Στόχος της εταιρείας είναι τα επόμενα δύο χρόνια να ξεπεράσει τα 1.000 κομβικά σημεία φόρτισης ανά την επικράτεια, ενώ παράλληλα, δημιουργεί συνδεσιμότητα σημείων και εξυπηρέτησης.

Οι προϋποθέσεις

Όπως υπογράμμισε ο Ηλίας Πετρής, Strategy & Business Development Manager της nrg, "η ηλεκτροκίνηση δεν αφορά μόνο στους οδηγούς, αλλά και στις επιχειρήσεις που μπορούν να μπουν στην αγορά με προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία σταθμών επαναφόρτισης από την nrg".
Συγκεκριμένα, πέραν των πρατηρίων, οι ταχυφορτιστές μπορούν να εγκατασταθούν και σε σημεία εστίασης, όπως για παράδειγμα, στους χώρους στάθμευσής τους, με τους πελάτες – χρήστες να φορτίζουν το όχημά τους κατά τη διάρκεια που παραμένουν στο κατάστημα.

incharge logo 1
Τα οφέλη

Η εγκατάσταση του ταχυφορτιστή θα μπορεί με αυτό τον τρόπο να:

  • Αυξήσει την επισκεψιμότητα στην επιχείρηση με την εγκατάσταση σημείων επαναφόρτισης, στα οποία θα έχουν πρόσβαση όλοι οι διερχόμενοι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων
  • Αυξήσει την προβολή της επιχείρησης, χάρη στη λειτουργία δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων και εισαγωγής τους στο δίκτυο φορτιστών της nrg
  • Εκμεταλλευτεί εμπορικά τους εγκατεστημένους σταθμούς επαναφόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων και να δημιουργήσει μια νέα ροή εσόδων από τη χρήση τους
  • Μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και να μπει σταδιακά και με ασφάλεια στη νέα εποχή
  • Να ενισχύσει την εταιρική της υπευθυνότητα, συνδυάζοντας την ηλεκτροκίνηση με την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Όπως πληροφορούμαστε, η εταιρεία έχει ήδη, τοποθετήσει ταχυφορτιστή στο κατάστημα, Τρούφα, στην Νέα Ερυθραία και στα πλάνα της είναι η επέκταση και σε νέα σημεία.

Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.