Την επέκταση του concept, Ελληνικό Πρωϊνό, σχεδιάζει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και σε χώρες του εξωτερικού, ξεκινώντας από niche markets.
Όπως αναφέρει στο FnB Daily η υπεύθυνη προγράμματος, Σίσσυ Αγγελοπούλου, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις, ώστε το Ελληνικό Πρωϊνό, που συμπληρώνει 11 χρόνια παρουσίας συνολικά σε 41 περιοχές, να μπει σε Καναδά, Αμερική και Αυστραλία.
“Ειδικά μετά την πανδημία, παρατηρείται μεγάλη στροφή στην παράδοση, την τοπικότητα και στις ρίζες μας. Θέλουμε λοιπόν, να κάνουμε γνωστό το Ελληνικό Πρωινό, τόσο στην Ελλάδα, αλλά και σε όσες περισσότερες χώρες μπορούμε”, συμπληρώνοντας ότι, τα πλάνα για την επέκτασή του αφορούν και στην είσοδο του στην εστίαση.
“Μέχρι τώρα, έχουμε 1.500 ξενοδόχους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αλλά θέλουμε να μπούμε και στην εστίαση και να είναι ακόμα πιο κοντά στον επισκέπτη, αλλά και στον Έλληνα καταναλωτή”.
Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.