Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
03.02.2022, 12:00

Τρεις απλές συμβουλές για το πώς να κερδίσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε τα έσοδα

Τρεις απλές συμβουλές για το πώς να κερδίσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε τα έσοδα

Τρία απλά βήματα είναι πιθανό να σας βοηθήσουν στον τελικό στόχο. Οι συμβουλές προέρχονται από ειδικούς και είναι είναι εξαιρετικά απλές...

Εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία

Συχνά, η καλύτερη λύση δεν είναι τόσο άπιαστη όσο πιστεύουμε, και αυτό σίγουρα συμβαίνει με τη νέα τεχνολογία. Για παράδειγμα, μια φορητή συσκευή POS θα σας επιτρέψει να γυρίσετε τα τραπέζια πιο γρήγορα, να βελτιώσετε την ακρίβεια της παραγγελίας και να επιταχύνετε την εξυπηρέτηση.

Ένα σύστημα οθόνης κουζίναςμπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις λειτουργίες σας δρομολογώντας ψηφιακά τις παραγγελίες στην κουζίνα και στη συνέχεια παρακολουθώντας τις. 

Go Digital

Μια άμεση ψηφιακή διαδικτυακή πλατφόρμα παραγγελιών μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας με διάφορους τρόπους. Πρώτα απ 'όλα, οι πελάτες προτιμούν να παραγγέλνουν απευθείας από ένα εστιατόριο, όχι μόνο επειδή αισθάνονται καλύτερα γνωρίζοντας ότι τους υποστηρίζουν άμεσα, αλλά επειδή είναι πιο εύκολο. Αν ένας πελάτης ψάξει για ένα εστιατόριο και βρει τον ιστότοπό του, το πιθανότερο είναι ότι μπορεί να κάνει την παραγγελία του μόλις τραβήξει την προσοχή του κάτι νόστιμο.

Βελτιστοποιήστε το μενού σας

Η δημιουργία ενός μενού που είναι ελκυστικό θα σας επιτρέψει να ξεχωρίσετε από άλλα εστιατόρια. Φροντίστε να συμπεριλάβετε τα best seller σας.