Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.02.2022, 09:00

Πόσες φτερούγες κοτόπουλο θα καταναλωθούν στο Super Bowl

Πόσες φτερούγες κοτόπουλο θα καταναλωθούν στο Super Bowl

Οι Αμερικάνοι την Κυριακή του Super Bowl τρώνε φτερούγες κοτόπουλου. Και φέτος αναμένεται το Σαββατοκύριακο του Super Bowl, να σπάνουν τα ρεκό.

Οι Αμερικανοί αναμένεται να καταναλώσουν 1,42 δισεκατομμύρια φτερά παρακολουθώντας τη μάχη των Cincinnati Bengals και Los Angeles Rams, σύμφωνα με την Έκθεση του National Chicken Council (NCC) για το 2022.

Τα φτερά μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά τα εστιατόρια θα είναι εφοδιασμένα.

Οι πωλήσεις στο Σινσινάτι σημείωσαν αύξηση 27,6% κατά τη διάρκεια των πλέι οφ του NFL και στο Λος Άντζελες αύξηση 37,3% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Η ζήτηση για φτερούγες κοτόπουλου έχει ξεπεράσει την κορυφή από την αρχή της πανδημίας.

Πώς μεταφράζονται 1,42 δισ. φτερούγες κοτόπουλου;

  • Θα χρειαζόταν 17.108 bitcoin για να αγοράσει 1,42 δισεκατομμύρια φτερά.
  • Η Molly Schuyler, η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ για την κατανάλωση 501 τεμαχίων σε 30 λεπτά, θα χρειαζόταν 162 χρόνια για να φάει 1,42 δισεκατομμύρια φτερά με τον ίδιο ρυθμό.
  • Εάν μοιράζονταν 1,42 δισεκατομμύρια wings μεταξύ όλων των λήψεων TikTok, Instagram και Spotify το 2021, κάθε άτομο θα μπορούσε να λάβει 1 φτερούγανανά λήψη.
  • 1,42 δισεκατομμύρια φτερά θα μπορούσαν να κυκλώσουν την περιφέρεια της Γης 3 φορές.