Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
07.02.2022, 12:08

Jerry's Foodtruck: Επέκταση στην Κύπρο με κατάστημα στην Λευκωσία – Ακολουθεί δεύτερο στην Λεμεσό

Jerry's Foodtruck: Επέκταση στην Κύπρο με κατάστημα στην Λευκωσία – Ακολουθεί δεύτερο στην Λεμεσό

Την επέκτασή της στην Κύπρο με ένα κατάστημα στην Λευκωσία ανακοίνωσε η Jerry’s The Sweet Foodtruck, ενώ, εντός maximum 5 μηνών, αναμένεται να ανοίξει κι ένα δεύτερο, στην Λεμεσό, όπως αποκάλυψε στο FnB Daily ο Τάσος Γκουσγκούνης, εκ των ιδιοκτητών της αλυσίδας.
Στα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας βρίσκεται και η περαιτέρω διεύρυνση στο νησί, με προτεραιότητα ένα παραθαλάσσιο μέρος.
Όπως δήλωσε ο κ. Γκουσγκούνης, το ενδιαφέρον από την ομάδα, που θα αναλάβει τελικά το franchise στην Κύπρο, είχε εκδηλωθεί σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ο ίδιος και ο Γιάννης Χρηστίδης (συν-ιδιοκτήτης) ξεκίνησαν την Jerry’s Foodtruck στην Θεσσαλονίκη, το 2016. Ωστόσο τότε η ομάδα του δεν ένιωθε ακόμη έτοιμη για αυτό το βήμα.


Info - Καταστήματα

Η εταιρεία διαθέτει αυτή τη στιγμή, 17 καταστήματα-καντίνες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με τελευταία προσθήκη αυτή του Βόλου:

  • Αθήνα (8)
  • Θεσσαλονίκη (4)
  • Κατερίνη
  • Ιωάννινα
  • Καλαμάτα
  • Χανιά
  • Βόλος

Περαιτέρω επέκταση

Στους στόχους της εταιρείας βρίσκονται και άλλες αγορές του εξωτερικού. Όπως δήλωσε ο κ. Γκουσγκούνης, υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον από πολλές χώρες, όπως Αγγλία, Αίγυπτο, Ισραήλ. Ωστόσο η εταιρεία προτιμά να κάνει αργές, αλλά σταθερές κινήσεις.

Catering
Επίσης, η Jerry’s Foodtruck ετοιμάζεται να στήσει και επιχείρηση catering για εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, ενώ στα σκαριά έχει και κάποιους νέους κωδικούς.

Πηγή: Ελευθερία Πιπεροπούλου (FnB Daily)