Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
11.02.2022, 09:00

Η DoorDash χρηματοδοτεί τα εστιατόρια

Η DoorDash χρηματοδοτεί τα εστιατόρια

Η DoorDash κυκλοφόρησε την Τετάρτη μια νέα υπηρεσία, που ονομάζεται DoorDash Capital, η οποία παρέχει προκαταβολές σε μετρητά σε συνεργαζόμενα εστιατόρια και άλλες μικρές επιχειρήσεις. Τα εστιατόρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα χρήματα για να πληρώσουν επαγγελματικά έξοδα, όπως μισθοδοσία, αγορές εξοπλισμού, ενοικίαση, προσλήψεις και μάρκετινγκ.

Οι επιλέξιμοι συνεργάτες εστιατορίων θα λάβουν σύντομα προέγκριση για προκαταβολές βάσει εσόδων.

Οι συνεργάτες του DoorDash που αποδέχονται την προκαταβολή θα λάβουν τα χρήματα σε λίγες εργάσιμες ημέρες και η αποδοχή των χρημάτων δεν θα επηρεάσει τα πιστωτικά τους σκορ.

Οι παραλήπτες πληρώνουν μια εφάπαξ χρέωση και η αποπληρωμή βασίζεται σto ποσοστό των πωλήσεών τους στο DoorDash.

Πάνω από 1.000 συνεργάτες του DoorDash δοκίμασαν το κανάλι κατά τη διάρκεια της πιλοτικής του φάσης και η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έλαβε σε μεγάλο βαθμό θετικά σχόλια.

Το IRC και η Εθνική Ένωση Εστιατορίων έχουν ζητήσει περισσότερη ομοσπονδιακή στήριξη, αλλά το Κογκρέσο δεν έχει διαθέσει καμία πρόσθετη χρηματοδότηση για το RRF. Καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας, η DoorDash πρόσφερε βοήθεια στα εστιατόριαη