Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
11.02.2022, 10:59

Chipotle Mexican Grill: Στόχος 7.000 καταστήματα παρά την πανδημία

Chipotle Mexican Grill: Στόχος 7.000 καταστήματα παρά την πανδημία

Σημαντική επέκταση, παρά την πανδημία, ανακοίνωσε η Chipotle Mexican Grill, η οποία αύξησε τον στόχο της για ανάπτυξη μονάδων, φτιάχνοντας - σε βάθος των επόμενων ετών - τουλάχιστον τις 7.000 μονάδες σε όλη τη Βόρεια Αμερική, αντί για τον προηγούμενο στόχο των 6.000.

Η αλυσίδα Newport Beach, με έδρα την Καλιφόρνια, ανέφερε συγκρίσιμες πωλήσεις εστιατορίων αυξημένες κατά 15,2% το τελευταίο χρονικό διάστημα και ετοιμάζεται για μεγάλη επέκταση.

Η Chipotle άνοιξε 78 νέα εστιατόρια κατά τη διάρκεια του τριμήνου και συνέχισε να αυξάνει τις ψηφιακές πωλήσεις.

Το περασμένο έτος, άνοιξαν 215 νέα εστιατόρια και οι ψηφιακές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 24,7% και αντιπροσωπεύουν πλέον το 45,6% των πωλήσεων.

Ο Brian Niccol, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Chipotle, δήλωσε ότι: "Το 2021 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την Chipotle, υπογραμμίζοντας τη δύναμη και την ανθεκτικότητα της επωνυμίας μας. Μαζί, καταφέραμε πολλά απίστευτα πράγματα, καθώς οι παθιασμένοι υπάλληλοί μας παρέμειναν αφοσιωμένοι">

Σήμερα η Chipotle αριθμεί 2.950 καταστήματα.

Το 2022, η αλυσίδα σχεδιάζει να ανοίξει 250 νέα εστιατόρια – υποθέτοντας ότι οι καθυστερήσεις κατασκευής και αδειοδότησης που σχετίζονται με την πανδημία δεν θα επιδεινωθούν.