Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
16.02.2022, 09:00

Taco Bell: Ραγδαία εξάπλωση εν μέσω πανδημίας

Taco Bell: Ραγδαία εξάπλωση εν μέσω πανδημίας

Η Taco Bell όχι μόνο δεν έμεινε ακίνητη μέσα στην πανδημία, αλλά σημείωσε ραγδαία εξάπλωση, καθώς περίπου το 25% του διεθνούς αποτυπώματος της Taco Bell αφορά καταστήματα που άνοιξαν τα τελευταία δύο χρόνια.
Η αλυσίδα έχει επιταχύνει τη διεθνή παρουσία της, περιορίζει την εστίασή της σε βασικές αγορές και οδηγεί τις ψηφιακές πωλήσεις.

Μάλιστα, βρίσκεται σε καλό δρόμο να ανοίξει 1.000 διεθνή εστιατόρια "στο πολύ κοντινό μέλλον".

Η αλυσίδα Yum Brands ανακοίνωσε την Τρίτη ότι άνοιξε το 100ο εστιατόριο της στην Ισπανία.

Στην εγχώρια αγορά του, το Taco Bell έχει δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα πιστών θαυμαστών, που παντρεύονται ακόμη και στην τοποθεσία του στο Λας Βέγκας.

Πάντως, η επιχείρηση της αλυσίδας στις ΗΠΑ χρειάστηκε περισσότερο χρόνο από τις άλλες δύο μεγάλες μάρκες της Yum, την KFC και την Pizza Hut, για να ανακάμψει από την πανδημία, αλλά ταυτόχρονα αύξησε τη διεθνή της παρουσία.

"Είμαστε σε καλό δρόμο για 1.000 καταστήματα και αυτό είναι στο στόχαστρο μας στο πολύ εγγύς μέλλον", δήλωσε η Julie Felss Masino, διεθνής πρόεδρος της Taco Bell, σε συνέντευξή της, προσθέτοντας ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Taco Bell, Mark King, έχει θέσει ως στόχο η αλυσίδα να έχει ετήσιες πωλήσεις $20 δις και η διεθνής ανάπτυξη είναι σημαντικό στοιχείο για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Θυμίζουμε ότι η Felss Masino έγινε επικεφαλής της διεθνούς επιχείρησης της Taco Bell τον Ιανουάριο του 2020.

Η διεθνής στρατηγική της Taco Bell περιλαμβάνει μεγάλα ανοίγματα και στο online κανάλι. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 60% των συναλλαγών προέρχεται από διαδικτυακούς πελάτες. Η αλυσίδα έχει ανοίξει τοποθεσίες και εστιατόρια μόνο για ψηφιακή χρήση με παράθυρα παραλαβής για τους οδηγούς παράδοσης.