Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
01.03.2022, 11:00

Η πανδημία τριπλασίασε τα εστιατόρια με εξωτερικούς χώρους

Η πανδημία τριπλασίασε τα εστιατόρια με εξωτερικούς χώρους

Περίπου 18.000 επιχειρήσεις στις ΗΠΑ έχουν καταχωρίσει τo υπαίθριο φαγητό ως χαρακτηριστικό στο Yelp από την έναρξη της πανδημίας, δείχνουν τα νέα δεδομένα, με το σύνολο των εγκαταστάσεων που καταγράφουν υπαίθρια τραπεζαρία να πλησιάζουν τις 26.000.

Η αύξηση είναι τεράστια αν συγκρίνει κανείς την κατάσταση με τον Φεβρουάριο του 2020. Τότε λιγότερες από 8.000 επιχειρήσεις είχαν καταχωρίσει στο Yelp το υπαίθριο φαγητό. 

Οι αναζητήσεις των καταναλωτών για επιχειρήσεις που προσφέρουν φαγητό σε εξωτερικούς χώρους αυξήθηκαν κατά 292% το δεύτερο έτος της πανδημίας, σε σύγκριση με τις αναζητήσεις πριν από την πανδημία.

Μια πρόσφατη έρευνα της NYC Hospitality Alliance έδειξε ότι το 91% των εστιατορίων της πόλης πιστεύει ότι η μόνιμη υπαίθρια τραπεζαρία είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της επιχείρησής τους. Επιπλέον, το 92% των εστιατορίων της Νέας Υόρκης πιστεύει ότι η μόνιμη υπαίθρια τραπεζαρία θα επέτρεπε στις επιχειρήσεις τους να προσλάβουν περισσότερο προσωπικό.

Τρεις στους τέσσερις ενήλικες λένε ότι θα ένιωθαν πιο ασφαλείς σε ένα τραπέζι σε εξωτερικό χώρο, σε σύγκριση με ένα εσωτερικό τραπέζι σε ένα εστιατόριο.