Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
14.03.2022, 09:00

Πώς ένα brand φιλοδοξεί να αλλάξει το "πρόσωπο" του μπάρμπεκιου

Πώς ένα brand φιλοδοξεί να αλλάξει το "πρόσωπο" του μπάρμπεκιου

Οι pitmasters της Sonny's BBQ φέρνουν περισσότερες γυναίκες στη βιομηχανία και φολοδοξούν να αλλάξουν το "πρόσωπο" του μπάρμπεκιου.

Κοιτάζοντας στο παρελθόν, στην πρώτη τάξη των pitmasters, ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από το Sonny's BBQ για να βελτιώσει τις δεξιότητες των μελών της ομάδας ώστε να γίνουν καλύτεροι στην τέχνη του μπάρμπεκιου, διαπιστώνει κανείς ότι ήταν κυρίως άνδρες, θυμάται η Beth Kanupp, που ήταν διευθυντής της αλυσίδας .

Η Knupp ήταν εκεί στην αρχή του προγράμματος και το ανέπτυξε μαζί με μια μικρή ομάδα της Sonny με μια έντονη κατανόηση ότι η παρουσία της στην αρχή του προγράμματος ήταν μόνοτο πρώτο βήμα για να αλλάξει το πρόσωπο του μπάρμπεκιου και να εισαγάγει περισσότερες γυναίκες στο χώρο. Κάθε μήνα, η Beth πήγαινε σε ένα νέο κατάστημα για να εκπαιδεύσει έναν pitmaster, οπότε υπήρχε ένας σε κάθε τοποθεσία του Sonny. Η αποστολή της ήταν ξεκάθαρη: Να αναπτύξει την τέχνη του μπάρμπεκιου όντας πάντα ένα βήμα μπροστά.

Από τότε, ο αριθμός των γυναικών pitmasters έχει αυξηθεί σε όλο το φάσμα του Sonny με περισσότερες να συμμετέχουν κάθε χρόνο.

Η Patti Bannon, pitmaster και περιφερειακή διευθύντρια του iServ έμαθε γρήγορα ότι οι οργανωτικές της δεξιότητες, τις οποίες χρησιμοποίησε στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή μέσω υπολογιστικών φύλλων και η φωνή της θα βοηθούσαν στην αλλαγή που ήθελε να δει στον κλάδο . "Μερικές φορές εκπλήσσομαι για το πόσο μεγάλωσα, ειδικά ως γυναίκα, μέσω της εμπειρίας μου σε έναν ανδροκρατούμενο κλάδο. Έμεινα πάντα πιστή στον εαυτό μου, την προσωπικότητα και τα πάθη μου, και αυτό μου έδωσε την εμπιστοσύνη να εμπνεύσω άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο".

Η συμβουλή της προς οποιονδήποτε, αλλά κυρίως γυναίκες, που σκέφτονται να ενταχθούν στον κόσμο του μπάρμπεκιου είναι ξεκάθαρη: "Κάντε το. Κανείς δεν πρόκειται να σας το δώσει, χρησιμοποιήστε τη φωνή και τα ταλέντα σας για να κυνηγήσετε το πάθος σας".

Δεν ήταν μόνη που συνειδητοποίησε τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που επρόκειτο να έρθουν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της.

"Όλα χρειάζονται χρόνο", λέει η Amy Frantz, pitmaster και περιφερειακή διευθύντρια για το ACG BBQ.

Οι Pitmasters ξεκίνησαν ως ερασιτέχνες επιχειρηματίες μπάρμπεκιου και συνέχισαν να γίνονται οι κύριοι της τέχνης τους που είναι το ψήσιμο στη σχάρα.