Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
15.03.2022, 09:00

Το νέο άνοιγμα του Warren Buffett στην Κίνα

Το νέο άνοιγμα του Warren Buffett στην Κίνα

Η International Dairy Queen Corporation (IDQ), μέσω της θυγατρικής της, American Dairy Queen Corp. και της FountainVest Partners (FountainVest), μιας ανεξάρτητης εταιρείας με γραφεία στο Πεκίνο, th Σαγκάη και το Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να ανοίξουν 600 εστιατόρια DQ στην Κίνα έως το 2030. Η συμφωνία ανάπτυξης franchise θα γίνει με αιχμή την CFB Group που εξαγοράστηκε από τη FountainVes

FountainVest και CFB Group θα ξεκινήσουν την επέκταση, ανοίγοντας 100 εστιατόρια DQ το 2022.

"Η Κίνα παραμένει μια σημαντική αναπτυσσόμενη αγορά για εμάς και αυτή η επέκταση παρέχει την ευκαιρία να διευρύνουμε το αποτύπωμά μας σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες χώρες για το QSR", δήλωσε ο Jean Champagne, Διευθύνων Σύμβουλος της International Dairy Queen.

Η International Dairy Queen, Inc., με έδρα τη Μινεάπολη της Μινεσότα, είναι η μητρική εταιρεία της American Dairy Queen Corporation και της Dairy Queen Canada, Inc. Μέσω των θυγατρικών της, η IDQ αναπτύσσει, αδειοδοτεί και εξυπηρετεί ένα σύστημα με περισσότερα από 7.000 εστιατόρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και περισσότερες από 20 άλλες χώρες. Η IDQ είναι θυγατρική της Berkshire Hathaway, Inc. (Berkshire), της οποίας ηγείται ο Warren Buffett, ο γνωστός επενδυτής και διευθύνων σύμβουλος της Berkshire.