Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
21.03.2022, 10:00

Πώς θα αυξήσετε τον τζίρο των εστιατορίων σας

Πώς θα αυξήσετε τον τζίρο των εστιατορίων σας

Η έναρξη ενός εστιατορίου μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία, αλλά η εμπειρία μπορεί να είναι πιο προκλητική παρά συναρπαστική. Τα εστιατόρια είναι γρήγορες επιχειρήσεις, όπου τα πράγματα συμβαίνουν συνεχώς. Η φύση του κλάδου των εστιατορίων σας αναγκάζει να είστε στα καλύτερά σας ανά πάσα στιγμή. Από τη διακόσμηση του εστιατορίου, μέχρι τη διάταξη των καθισμάτων και την ποιότητα του φαγητού σας, όλα πρέπει να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Αλλά τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τον τζίρο στην επιχείρηση σας;

Social Media Marketing

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο ξεπερνά οτιδήποτε άλλο μπορεί να γίνει για τη βελτίωση τουεστιατορίου. Οι βασικοί παράγοντες που θα σας κάνουν επιτυχημένους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνουν την παροχή περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες στις ροές σας, την ανταπόκριση με συνέπεια στους χρήστες και την προσφορά ανταμοιβών σε πιστούς ακόλουθους. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τη διαφήμιση στο Facebook στο οπλοστάσιό σας.

Έχετε μια σωστή στρατηγική τιμολόγησης

Είναι επιτακτική ανάγκη να ξέρετε πώς να αναπτύξετε ένα μενού εστιατορίου. Υπάρχουν πάρα πολλά εστιατόρια που δεν δίνουν σημασία στην τιμολόγηση όταν συντάσσουν το μενού τους. Λάβετε υπόψη ότι ένα μενού δεν είναι απλώς μια λίστα με τα είδη που έχετε. Ο τρόπος που σχεδιάζετε το μενού σας και το χαρτί που επιλέγετε για αυτό, μιλάει δυνατά και ξεκάθαρα για την επωνυμία σας.

Δημιουργήστε μια εφαρμογή εστιατορίου

Μια εφαρμογή smartphone είναι τόσο σημαντική για την προώθηση του εστιατορίου σας όσο το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο πρώτος λόγος για να έχετε την εφαρμογή του εστιατορίου σας είναι οι προσφορές βάσει τοποθεσίας. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, στους Millennials αρέσει να χρησιμοποιούν εφαρμογές για σχεδόν οτιδήποτε.