Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
19.04.2022, 12:00

Τι λάθος έκανε γνωστό εστιατόριο των ΗΠΑ και συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια

Τι λάθος έκανε γνωστό εστιατόριο των ΗΠΑ και συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια

Στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα βρίσκεται πολυτελές εστιατόριο, καθώς ήρθε ξαφνικά στο προσκήνιο κατηγορία για διακρίσεις.

Η Keisha Lance Bottoms, η πρώην δήμαρχος της Ατλάντα, βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς εστιατόριο της απαγόρευσε την είσοδο επειδή φορούσε κολάν. Το εστιατόριο Capital Grille είναι στην επικαιρότητα γιατί προφανώς δεν άφησε τον πρώην Δήμαρχο να μπει μέσα.

Η ίδια έγραψε στο Twitter ότι δεν της επέτρεψαν να μπει στο Capital Grille, που βρίσκεται στο Perimeter Mall επειδή φορούσε κολάν. Κάποιος ισχυρίστηκε ότι το εστιατόριο έχει ενδυματολογικό κώδικα, αλλά η πρώην Δήμαρχος δήλωσε ότι είναι περίεργο που το εστιατόριο δεν επιτρέπει την ενδυμασία ενός εμπορικού κέντρου, όταν βρίσκεται μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο. Της είπαν ότι οι κανόνες είναι κανόνες και δεν μπορούσε να καθίσει στο μπαρ και να εργαστεί.

Στον ιστότοπό του, το εστιατόριο αναφέρει ότι απαιτείται σωστός ενδυματολογικός κώδικας για να διατηρείται μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.

Η πρώην δήμαρχος, η οποία είναι τώρα πολιτικός σχολιαστής του CNN, είδε ότι το tweet της έλαβε περισσότερα από 23.000 likes και έγινε retweet σχεδόν 4.000 φορές. 

Πρόκειται για μια περίπτωση που φέρνει το εστιατόριο μπροστά σε αρνητική δημοσιότητα που πρέπει να διαχειριστεί. 

Σε απάντηση στο tweet, ο ηθοποιός Daniel Newman μοιράστηκε φωτογραφίες ορισμένων επισκεπτών του εστιατορίου, οι οποίοι ήταν ντυμένοι casual και έδωσε άλλη διάσταση στο ζήτημα.

"Η μαύρη Δημοκρατική Δήμαρχος της Ατλάντα (η φίλη μου), Keisha Lance Bottoms, δεν εξυπηρετήθηκε, αλλά οι λευκοί με ρούχα γυμναστηρίου και μπλουζάκια είναι πολύ καλά στο Capital Grille", είπε.