Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
19.04.2022, 21:00

Πώς ένα βίντεο στο TikTok μπορεί να επηρεάσει τα εστιατόρια

Πώς ένα βίντεο στο TikTok μπορεί να επηρεάσει τα εστιατόρια

To ΤικΤοκ φαίνεται ότι μπαίνει μπροστά στοπροσκήνιο για τις κριτικές στα εστιατόρια και τα όποια παράπονα υπάρχουν. Influencer του Εδιμβούργου ξέσπασε κάνοντας λόγο για "45 λεπτά αναμονής για μπιφτέκι κοτόπουλου" στο Jollibee.

Αποκάλεσε το υποκατάστημα του Εδιμβούργου ως το χειρότερο εστιατόριο γρήγορου φαγητού στην πρωτεύουσα, λόγω μεγάλου χρόνου αναμονής, υπερτιμημένου φαγητού και λανθασμένων παραγγελιών.

Ο λογαριασμός TikTok Top Scottish Scran δημοσίευσε ένα βίντεο από την απογοητευτική εμπειρία της στο εστιατόριο Jollibee που άνοιξε πρόσφατα στην Princes Street.

Το βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές και είχε τίτλο: "Συγγνώμη αλλά όλη αυτή η εμπειρία ήταν μια αποτυχία lol, το εστιατόριο σαφώς δεν εντυπωσίασε".

Ισχυρίζεται ότι κατέληξε να περιμένει 45 λεπτά για να δοκιμάσει μπιφτέκι με κοτόπουλο.

Όταν τελικά έφτασε η σειρά της το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που είχε παραγγείλει και παρόλο που ζήτησε δύο φορές, δεν πήρε τη σωστή παραγγελία.

Τώρα στην αλυσίδα αναζητούν τρόπους να αμβλύνουν τις εντυπώσεις που προκλήθηκαν από το TikTok.