Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
20.04.2022, 12:00

Η Popeyes θα ανοίξει περισσότερα από 200 εστιατόρια σε ΗΠΑ και Καναδά το 2022

Η Popeyes θα ανοίξει περισσότερα από 200 εστιατόρια σε ΗΠΑ και Καναδά το 2022

Η Popeyes σχεδιάζει να ανοίξει περισσότερα από 200 νέα εστιατόρια στις ΗΠΑ και τον Καναδά φέτος.

Η αλυσίδα κοτόπουλου θα ανοίξει πολλές μονάδες στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένης μιας τοποθεσίας στην Times Square που αναμένεται να ανοίξει τον Ιούνιο. 

Η αλυσίδα βρίσκεται σε ανάπτυξη μετά την επιτυχία του σάντουιτς με κοτόπουλο, το οποίο ενίσχυσε το ενδιαφέρον μετά την κυκλοφορία του το 2019. Η Popeyes κατέχει σήμερα 3.705 καταστήματα παγκοσμίως, σε σύγκριση με 3.451 καταστήματα το 2020, σημειώνοντας ρυθμό αύξησης 7,4% το 2021

Εκτός από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, η Popeyes επεκτείνεται περαιτέρω στην Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Βραζιλία, τις Φιλιππίνες, το Μεξικό, τη Σαουδική Αραβία, το Βιετνάμ, την Ελβετία και τη Σρι Λάνκα. Θα εισέλθει επίσης σε νέες αγορές, συμπεριλαμβανομένων της Νότιας Κορέας, της Γαλλίας, της Ινδίας και της Ρουμανίας, ανέφερε η εταιρεία.

Πάνω από τα μισά από τα εστιατόρια που θα ανοίξουν παγκοσμίως φέτος θα περιλαμβάνουν double drive-thrus. Η εταιρεία αναμένει ότι αυτό το κανάλι θα βοηθήσει στην εξυπηρέτηση της αυξημένης επισκεψιμότητας, θα ενισχύσει την ταχύτητα εξυπηρέτησης και θα βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών.