Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
16.05.2022, 09:00

Wendy's: Έρχονται αυξήσεις στο μενού

Wendy's: Έρχονται αυξήσεις στο μενού

Μπροστά στην ακρίβεια και τον πληθωρισμό η Wendy's είδε σημαντικές αλλαγές το τελευταίο χρονικό διάστημα

Τα περιθώρια κέρδους των εστιατορίων που λειτουργούν από την εταιρεία μειώθηκαν στο 11,6% (έναντι 17% ένα χρόνο νωρίτερα).

Ως αντιστάθμισμα έρχονται αυξήσεις, καθώς η εταιρεία θεωρεί ότι έχει τα ανάλογα περιθώρια.

"Νομίζουμε ότι έχουμε στην πραγματικότητα περισσότερά τιμολογιακά περιθώρια", ανέφερε CEO, Todd Penegor. "Εάν, προφανώς, οι πληθωριστικές πιέσεις επιταχυνθούν περαιτέρω, θα παρέμβουμε για να υκήσουμε τιμές".

Η στρατηγική της εταιρείας

Η μακροπρόθεσμη στρατηγική της Wendy's, πάντως, παραμένει η ίδια και έχει ως στόχο να διατηρεί ελκυστικές τις προσφορές και να δίνει κίνητρα ψηφιακά μέσω προσφορών σε εφαρμογές.

Η στρατηγική της Wendy's "μία ακόμη επίσκεψη, ένα ακόμη δολάριο", την οποία εφαρμόζει εδώ και χρόνια, εξακολουθεί να έχει απήχηση σε αυτό το κλίμα, δήλωσε ο Penegor.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Wendy's καταλαβαίνει ποιο μέρος του μενού της είναι πιο ελαστικό ως προς την τιμή.

"Θα κάνουμε τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε στο μέτωπο της καινοτομίας για να συνεχίσουμε να διατηρούμε το μενού μας φρέσκο και στην κορυφή του μυαλού των καταναλωτών",σημείωσαν στελέχη της εταιρείας.