Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
09.06.2022, 08:00

Tim Hortons: Με νέο μοντέλο καταστημάτων αποκλειστικά για drive-thru

Tim Hortons: Με νέο μοντέλο καταστημάτων αποκλειστικά για drive-thru

Η Tim Hortons γίνεται η τελευταία αλυσίδα εστιατορίων που πειραματίζεται με καταστήματα που λειτουργούν μόνο drive-thru ή μόνο ψηφιακά. Οι εταιρείες Sweetgreen, White Castle, Jimmy John's και Taco Bell προσθέτουν επίσης ψηφιακές ή μόνο drive-thru μονάδες.

Η Tim Hortons δοκιμάζει ήδη διάφορα πρωτότυπα στον Καναδά, συμπεριλαμβανομένου ενός καταστήματος με αυτοματοποιημένη λωρίδα drive-thru και μιας μονάδας που εξυπηρετεί μόνο παραγγελίες από κινητά.

Στις ΗΠΑ, οι νέες μορφές θα μπορούσαν να βοηθήσουν τη μάρκα να ανταγωνιστεί καλύτερα την κατηγορία του καφέ, ιδιαίτερα τη στιγμή που το 90% των νέων καταστημάτων της Starbucks προβλέπεται να περιλαμβάνουν drive-thrus.

Η διαφορά του νέου μοντέλου

Το μοντέλο drive-thru-only της Tim Hortons είναι 700 τετραγωνικά πόδια μικρότερο από μια τυπική μονάδα drive-thru της αλυσίδας και περίπου 1.600 τετραγωνικά πόδια μικρότερο από ένα παλαιό κατάστημα Tim Hortons.

Το μενού για το drive-thru-only μοντέλο είναι μειωμένο σε σχέση με το παραδοσιακό μενού της μάρκας, αν και περιλαμβάνει νέα προϊόντα όπως ενεργειακά ποτά και αναψυκτικά.

Λόγω του χαμηλόυτερου κόστους, η Tim Hortons θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτά τα μοντέλα για να επιταχύνει την επέκτασή της στην αγορά των ΗΠΑ. Η αλυσίδα εξετάζει το Τέξας και τη Φλόριντα, επιδιώκοντας να αναπτυχθεί σε μεγάλες αγορές στις νότιες ΗΠΑ. Η αλυσίδα σχεδιάζει επίσης να φέρει το μοντέλο drive-thru-only σε περισσότερες αγορές, κυρίως στο Νιου Τζέρσεϊ και την Πενσυλβάνια, τη Νέα Υόρκη και το Μίσιγκαν. 

Η αλυσίδα διαθέτει 634 καταστήματα στις ΗΠΑ και περίπου το 87% διαθέτουν drive-thrus, σύμφωνα με την εταιρεία.