Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
20.06.2022, 09:00

Starbucks: Έχασε σημαντικό στέλεχος με πείρα 17 ετών

Starbucks: Έχασε σημαντικό στέλεχος με πείρα 17 ετών

Μια σημαντική απώλεια σημειώνεται στα Starbucks. Η Rossann Williams, EVP και πρόεδρος της Starbucks στις ΗΠΑ και τον Καναδά, θα αποχωρήσει από την εταιρεία στις 21 Ιουνίου, δήλωσε ο COO της Starbucks, John Culver, σε επιστολή προς τους εργαζόμενους.

Στην Williams προσφέρθηκε άλλη θέση στην εταιρεία, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί. Η Starbucks δεν παρείχε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο που προσφέρθηκε στον Williams.

Η Sara Trilling, SVP και πρόεδρος της Starbucks στην Ασία και τον Ειρηνικό, θα επιβλέπει τη Starbucks North America από τις 21 Ιουνίου.

Η αποχώρηση της Williams έρχεται εν μέσω μεγάλων εταιρικών ανακατατάξεων υπό την επίβλεψη του CEO, Howard Schultz, ο οποίος δήλωσε ότι η εταιρεία χρειάζεται "ένα διαφορετικό είδος" ηγεσίας για το μέλλον.

Αρκετά στελέχη έχουν αποχωρήσει πρόσφατα από την εταιρεία.

Τα προβλήματα που διαχειρίζεται η Rossann Williams

Οι προσπάθειες της Rossann Williams να καταστείλει τις ενέργειες του συνδικάτου εργαζομένων περιλάμβαναν, σύμφωνα με πληροφορίες, τη δημοσιοποίηση του προσωπικού της αριθμού τηλεφώνου και την αποστολή μηνυμάτων στους εργαζόμενους, αλλά οι στρατηγικές αυτές δεν ανέκοψαν τη δυναμική της κίνησης.

"Δεν ξέρω αν οι προσπάθειες συνδικαλισμού είχαν κάποια σχέση με οποιαδήποτε από αυτές τις αποφάσεις", δήλωσε ο Reggie Borges, εκπρόσωπος της Starbucks. "Η Rossann είναι ηγέτης της εταιρείας εδώ και 17 χρόνια. Αν μιλήσετε με οποιονδήποτε συνεργάτη που είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί άμεσα μαζί της και να δουλέψει μαζί της, θα σας πει ότι φέρνει όλες τις αξίες που κάνουν το να φοράς την πράσινη ποδιά μια τόσο ξεχωριστή ευκαιρία για οποιονδήποτε".