Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24.06.2022, 09:00

Smokey Bones: Σε λειτουργία η πρώτη λωρίδα drive-thru

Smokey Bones: Σε λειτουργία η πρώτη λωρίδα drive-thru

H Smokey Bones μπορεί να άργησε, αλλά όταν αποφάσισε να προσθέσει την πρώτη της λωρίδα drive-thru, η οποία άνοιξε την Τετάρτη στο Bowling Green, αποφάσισε να το κάνει με το σωστό τρόπο. Άλλωστε το "πείραμα" θα δείξει αν ένα εστιατόριο πλήρους εξυπηρέτησης, μπορεί να λειτουργήσει με αυτό τον τρόπο.

Έτσι, η λωρίδα διαθέτει ψηφιακούς πίνακες μενού, ψηφιακή επιβεβαίωση παραγγελίας και αμφίδρομο ήχο. Δεν είναι μόνο για παραγγελίες μέσω κινητού ή για πελάτες delivery, αλλα αποτελεί ένα πλήρες drive-thru.

"Δημιουργήσαμε ένα παραδοσιακό drive-thru όσον αφορά τη μορφή και τη λειτουργία. Με λίγα λόγια κάτι που οι καταναλωτές θα γνώριζαν", δήλωσε ο James O'Reilly, Διευθύνων Σύμβουλος της Smokey Bones, "Έτσι, μπορούμε να παρέχουμε στους επισκέπτες μας το είδος της εμπειρίας drive-thru που θα περίμεναν, ενώ παράλληλα θα έχουν την απίστευτη γεύση και ποιότητα ενός γεύματος Smokey Bones".

Αυξάνεται η δημοτικότητα

Η αλλαγή έρχεται σε μια εποχή όπου τα drive-thru έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα. Μετά την πανδημία, έχει αυξηθεί η ζήτηση για την ευκολία του drive-thru. Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσίευσε η Bluedot, οι καταναλωτές επισκέπτονται τα drive-thru σε υψηλότερα ποσοστά σε σύγκριση με την αρχή της πανδημίας. Το 74% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι επισκέπτονται τα drive-thrus το ίδιο συχνά ή συχνότερα από ό,τι συνήθως.

Τα drive-thrus δίνουν στα εστιατόρια πλήρους εξυπηρέτησης την ευκαιρία να ανταγωνιστούν τις επιχειρήσεις γρήγορου φαγητού και το Smokey Bones είναι από τα πρώτα που το δοκίμασαν. 

"Για μια αλυσίδα εστιατορίων πλήρους εξυπηρέτησης ή για μια αλυσίδα εστιατορίων casual dining είναι πρωτοφανές. Αναμένουμε ότι αυτό θα αυξήσει σημαντικά τις επιδόσεις των εστιατορίων μας", δήλωσε ο O'Reilly.

Η Smokey Bones μπορεί να μη σταματήσει εδώ. Σύμφωνα με τον O'Reilly, τα αποτελέσματα του πειράματος στο Bowling Green μπορεί να οδηγήσουν και άλλες τοποθεσίες να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα.