Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
28.06.2022, 09:00

Γιατί το 2022 είναι "μια γλυκιά χρονιά" για την Cinnaholic

Γιατί το 2022 είναι "μια γλυκιά χρονιά" για την Cinnaholic

Παρόλο που το 2022 είναι μια δύσκολη χρονιά, η Cinnaholic άνοιξε 11 τοποθεσίες, ενώ ακόμη 15 αναμένεται να ανοίξουν μέχρι τον Δεκέμβριο. Τα φετινά ανοίγματα έχουν ήδη συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων κατά σχεδόν 16% στις ΗΠΑ και κατά 43% στον Καναδά, δήλωσε η LeAnne Cavallaro, αντιπρόεδρος της Cinnaholic.

"Βρισκόμαστε σε μια πολύ μοναδική θέση ως concept με ρολά κανέλας φυτικής προέλευσης. Η ζήτηση για vegan επιδόρπια είναι πολύ ζωντανή και μπορούμε να ικανοποιήσουμε, όχι μόνο τους ανθρώπους που είναι vegan, αλλά και τους ανθρώπους που μπορεί να έχουν διατροφικούς περιορισμούς λόγω αλλεργιών", δήλωσε στο FastCasual.

Αυτή η εξειδικευμένη θέση βοήθησε το vegan αρτοποιείο να βγει δυναμικά το 2022. Εχει 35 συμφωνίες σε εξέλιξη και 10 υπογεγραμμένες μισθώσεις σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.Τυατόχρονα ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με τη DoorDash.

Οι επεκτάσεις

Η Cinnaholic, η οποία διαθέτει πάνω από 70 σημεία είναι έτοιμη να επεκταθεί στη Φλόριντα, το Οχάιο, τη Νέα Υόρκη και τη Βόρεια Βιρτζίνια. Το ευέλικτο επιχειρηματικό της μοντέλο λειτουργεί καλά σε πολυτελή κέντρα lifestyle, σε μεγάλα αστικά κέντρα και κοντά σε πανεπιστημιουπόλεις.