Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
06.07.2022, 09:00

Η Condado Tacos κατακτά τις αγορές των μικρών πόλεων

Η Condado Tacos κατακτά τις αγορές των μικρών πόλεων

Ακριβώς δίπλα στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο, το πρώτο Condado Tacos άνοιξε το 2014. Ήταν μια γιορτή του καλού φαγητού και της ατομικότητας, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Chris Artinian. Στα χρόνια που μεσολάβησαν όλα δεν άλλαξαν για την εταιρεία εστιατορίων.

"Το όραμα του Joe Kahn, ιδρυτή της Condado Tacos, ήταν να δημιουργήσει ένα μέρος που όχι μόνο θα είχε εξαιρετικό φαγητό - πραγματικά φρέσκο, καθαρό, χωρίς συντηρητικά, υπέροχες γεύσεις, προϊόντα που θα προκαλούσαν λαχτάρα - αλλά θα ήταν και ένα σημείο αναφοράς", δήλωσε ο Artinian.

"Ακόμα πιο σημαντικό από το φαγητό, αν αυτό είναι δυνατόν, ήταν να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν όπως είναι", είπε

Το Condado Tacos δεν έχει στολές για τους υπαλλήλους του- μπορούν κυριολεκτικά να "έρχονται όπως είναι" στη δουλειά τους. Ο Artinian δήλωσε ότι αυτό δημιουργεί ένα πιο άνετο και ευχάριστο περιβάλλον, όπως και τα γκράφιτι στους τοίχους, όλα σχεδιασμένα από καλλιτέχνες.

Η καταναλωτική βάση της μάρκας κλίνει προς τους νεότερους, με τον πυρήνα της δημογραφικής ομάδας να είναι γύρω στα 25-45, σύμφωνα με τον Artinian,.

Το μενού είναι μικρό και η κουζίνα είναι οργανωμένη και αποτελεσματική, γεγονός που δίνει στο Condado τη δυνατότητα να προετοιμάζει το φαγητό με την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα ενός fast casual.

Το Condado Tacos σερβίρει μόνο τάκος, ντιπ και μαργαρίτες

Το μικρό μενού και τα περιορισμένα υλικά ευνοούν τη δημιουργικότητα, σύμφωνα με τον Artinian.

"Μένουμε σε αυτό που κάνουμε καλά, οπότε μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε πραγματικά στο να είμαστε εξαιρετικοί, και μπορούμε να γίνουμε δημιουργικοί με τα τάκος χωρίς να περιπλέκουμε υπερβολικά τις συνταγές", είπε.

Πολλοί πελάτες επιλέγουν να έχουν μια παραδοσιακή casual-dining εμπειρία και να μείνουν για 45 λεπτά. Αλλά για όσους επιλέγουν την ταχύτητα, η τεχνολογία είναι εκεί για να βοηθήσει.

Το Condado Tacos χρησιμοποιεί φορητές συσκευές που επιτρέπουν στους σερβιτόρους να εισάγουν τις παραγγελίες απευθείας από το τραπέζι, στους επισκέπτες να πληρώνουν στο τραπέζι και πολλά άλλα.

"Αν θέλετε να μείνετε για μια ώρα μπορείτε, αλλά αν έρχεστε για μεσημεριανό γεύμα και έχετε μόνο 30 λεπτά, μπορείτε πραγματικά να έρθετε, να καθίσετε και να νιώσετε ότι έχετε απολαύσει πραγματικά ένα εξαιρετικό γεύμα και να επιστρέψετε στο γραφείο σας", δήλωσε ο Artinian.

Η Condado Tacos, αν και διαθέτει τοποθεσίες σε μεγαλύτερες πόλεις, αφιερώνει χρόνο για να εκτιμήσει τις μικρότερες, υποεξυπηρετούμενες πόλεις που δεν λαμβάνουν την προσοχή των μεγαλύτερων όταν θέλει να επεκταθεί.