Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
06.07.2022, 12:00

Η Subway έκανε τη σημαντικότερη αλλαγή μετά από 60 χρόνια

Η Subway έκανε τη σημαντικότερη αλλαγή μετά από 60 χρόνια

Η Subway, η οποία αναμφισβήτητα δημιούργησε το γνωστό προσαρμόσιμο μοντέλο που κυριαρχεί στο fast-casual φαγητό, αλλάζει στυλ εξυπηρέτησης με το λανσάρισμα μιας δωδεκάδας επιμελημένων σάντουιτς.

Η νέα σειρά σάντουιτς Subway Series, η οποία αναπτύχθηκε από τον Paul Fabre και την ομάδα του, έχει ως στόχο τον εξορθολογισμό της παραγωγής και τη βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών, προσφέροντας σάντουιτς με ευρεία απήχηση, που απαιτούν ελάχιστη λήψη αποφάσεων από τους πελάτες. Η εταιρεία λέει ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη αλλαγή στο μενού στην ιστορία της, που ξεπερνά τα 60 χρόνια.

"Το δοκιμάσαμε εκτενώς και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτό που αντιπροσωπεύει για το εμπορικό σήμα μας", δήλωσε ο πρόεδρος της Subway North American, Trevor Haynes.

Όλα τα σάντουιτς είναι προσαρμόσιμα και οι πελάτες εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν τα δικά τους σάντουιτς από το μηδέν, αλλά από εδώ και στο εξής μπορούν επίσης να παραγγείλουν τα ακόλουθα είδη με όνομα ή αριθμό, χωρισμένα σε τέσσερις κατηγορίες που αποτελούν ήδη το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων της Subway.

Cheesesteaks:

1. Το Philly: Μπριζόλα, προβολόνε, πράσινες πιπεριές, κόκκινο κρεμμύδι και μαγιονέζα σε ιταλικό ψωμί Artisan

2. The Outlaw: Μπριζόλα, τυρί Pepper Jack, πράσινες πιπεριές, κόκκινο κρεμμύδι και Baja Chipotle σε ιταλικό ψωμί Artisan.

3. The Monster: Μπριζόλα, μπέικον, τυρί cheddar, πράσινες πιπεριές και κόκκινα κρεμμύδια σε ιταλικό ψωμί Artisan και τελειωμένο με σάλτσα Peppercorn Ranch.

Italianos:

4. Supreme Meats: Ζαμπόν Black Forest, σαλάμι Γένοβας, πεπερόνι και νέα capicola σε Artisan ιταλικό ψωμί με τυρί provolone, μαρούλι, ντομάτες, κόκκινα κρεμμύδια, πιπεριές μπανάνας και βινεγκρέτ παρμεζάνας

5. Bella Mozza: Ζαμπόν Black Forest, capicola και φρέσκο τυρί μοτσαρέλα BelGioioso σε Artisan ιταλικό ψωμί με σπανάκι, ντομάτες, κόκκινα κρεμμύδια, πιπεριές μπανάνα και βινεγκρέτ παρμεζάνας

6. The Boss: Κεφτεδάκια σε σάλτσα μαρινάρα με πεπερόνι, φρέσκο τυρί μοτσαρέλα BelGioioso και παρμεζάνα ψημένα σε ιταλικό ψωμί με βότανα και τυρί

Κοτόπουλο:

7. The Mexicali: Κοτόπουλο ψητό, λιωμένο αβοκάντο, τυρί Pepper Jack, μαρούλι, ντομάτα, κόκκινο κρεμμύδι και σάλτσα Baja Chipotle, φρυγανισμένο ιταλικό ψωμί

8. The Great Garlic: Κοτόπουλο ψητό, μπέικον, τυρί προβολόνε, ντομάτα, κρεμμύδια και νέα κρεμώδης σάλτσα σκόρδου σε ιταλικό ψωμί Artisan.

9. The Champ: Κοτόπουλο ψητό, τυρί Monterey cheddar, πράσινες πιπεριές, κόκκινα κρεμμύδια και πιπεριά ranch σε ιταλικό ψωμί Artisan.

Clubs:

10. All-American Club: Ψητή γαλοπούλα, ζαμπόν Black Forest, μπέικον, αμερικάνικο τυρί, μαρούλι, ντομάτα, κόκκινα κρεμμύδια και μαγιονέζα σε ιταλικό ψωμί Artisan.

11. The Subway Club: Ψητή γαλοπούλα, ζαμπόν Black Forest, roast beef, τυρί προβολόνε, μαρούλι, ντομάτα, κόκκινο κρεμμύδι και μαγιονέζα σε πλούσιο πολύσπορο ψωμί.

12. Turkey Cali Club: Ψητή γαλοπούλα, τραγανό μπέικον, φρέσκο τυρί μοτσαρέλα BelGioioso και λιωμένο αβοκάντο με σπανάκι, ντομάτα, κόκκινο κρεμμύδι και μαγιονέζα σε φρυγανισμένο ψωμί Hearty Multigrain.

Κατά τη δοκιμή των σάντουιτς, τα οποία βρίσκονται σε ορισμένα εστιατόρια εδώ και αρκετούς μήνες, ο Haynes δήλωσε ότι περίπου οι μισοί πελάτες παρήγγειλαν τα νέα προϊόντα ως έχουν, χωρίς καμία αλλαγή.

Αν και αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή στο μενού της Subway, η αλυσίδα η οποία διαθέτει σχεδόν 40.000 εστιατόρια παγκοσμίως και περισσότερα από 20.000 στις Ηνωμένες Πολιτείες, εργάζεται πάνω στο μενού της για περισσότερο από ένα χρόνο.