Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
15.07.2022, 09:00

Wow Bao: Επιθετική πολιτική επέκτασης

Wow Bao: Επιθετική πολιτική επέκτασης

Η Wow Bao θα επεκταθεί μέσω αυτόματων πωλητών στις ΗΠΑ και τον Καναδά το 2022 και το 2023. Η εταιρεία θα ανοίξει 50 περίπτερα σε 24 πόλεις μέσω συνεργασίας με την Automated Retail Technologies και τα Just Baked Hot Food kiosks.

Οι αυτόματοι πωλητές θα προσφέρουν τα ψωμάκια ατμού Teriyaki Bao, Mongolian Beef Bao, Chicken Dumplings και Coconut Custard Bao.

Αυτή η συνεργασία έρχεται μετά από επτά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wow Bao, Geoff Alexander. Συμπίπτει με τη στρατηγική ανάπτυξης Dark Kitchen της Wow Bao, σύμφωνα με την οποία η εταιρεία επεκτείνεται επιθετικά σε νέες αγορές χωρίς να χρειάζεται να επενδύσει σε σημαντικό κόστος ακίνητης περιουσίας.

Επέκταση και με Ghost Kitchen

Μέσω του προγράμματος, η Wow Bao συνεργάζεται με εστιατόρια που χρησιμοποιούν τον υπάρχοντα χώρο της κουζίνας για να προετοιμάσουν και να διευκολύνουν την παράδοση των bao buns και των pot stickers της. Μέχρι τον Μάιο, η εταιρεία έχει ανοίξει πάνω από 600 εικονικές κουζίνες. Επίσης, συνεργάστηκε πέρυσι με την Ghost Kitchen Brands για να ανοίξει 100 τοποθεσίες σε καταστήματα Walmart στις ΗΠΑ.

Για να προσεγγίσει περισσότερους πελάτες, η Wow Bao εγκαινίασε τον Μάιο το πρόγραμμα πιστότητας Bao Bucks.

Σημειώνεται ότι και αλλες εταιρείες έχουν δοκιμάσει αυτόματους πωλητές, όπως η Subway, η Degrees Pizza και η Jamba.