Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
22.07.2022, 09:00

Auntie Anne's: Σχέδια για 12 drive-thrus

Auntie Anne's: Σχέδια για 12 drive-thrus

Το Auntie Anne's αποτελεί εδώ και καιρό μια... παρορμητική αγορά για τους πελάτες, που μυρίζουν τα κουλούρια που ψήνουν και δεν μπορούν να αντισταθούν. Αλλά τώρα, η αλυσίδα επενδύει σε drive-thrus για να γίνει ένας πραγματικός προορισμός φαγητού.

Οι πελάτες ήθελαν τα Auntie Anne's να γίνουν πιο βολικά και προσιτά πέρα από εμπορικά κέντρα, ταξιδιωτικά κέντρα και χώρους διασκέδασης, δήλωσε η Alisa Gmelich, Chief Development Officer της Auntie Anne's.

"Πιστεύουμε ότι έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να πάρουμε ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς και να γίνουμε πραγματικά ο ηγέτης των σνακ", δήλωσε η Gmelich. "Αυτό μας οδήγησε να σκεφτούμε τα drive-thrus".

Οι συνήθειες κατανάλωσης σνακ αλλάζουν, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες. Στο παρελθόν, η ευκαιρία για σνακ ήταν συνήθως από τις 2 μ.μ. έως τις 5 μ.μ., αλλά τώρα συμβαίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, δήλωσε η Gmelich.

Σχέδια για 12 drive-thrus

Η Auntie Anne's άνοιξε πέρυσι την πρώτη της τοποθεσία drive-thru με την Jamba. Έκτοτε, άνοιξε άλλες δύο μονάδες στο Ελ Πάσο του Τέξας και στη Νάμπα του Αϊντάχο. Η αλυσίδα σχεδιάζει να έχει ανοίξει συνολικά 12 drive-thrus μέχρι το τέλος του έτους. Όλα αυτά τα drive-thrus θα ανήκουν σε τρίτους, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει μια ιδιόκτητη τοποθεσία Jamba/Auntie Anne's.