Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.08.2022, 09:00

Τέλος η δοκιμή του McPlant στις ΗΠΑ

Τέλος η δοκιμή του McPlant στις ΗΠΑ

Η δοκιμή του burger της McDonald's στις ΗΠΑ με βάση τα φυτά τελείωσε. Η εταιρεία δήλωσε ότι η δοκιμή "ολοκληρώθηκε όπως είχε προγραμματιστεί", αλλά η είδηση έρχεται εν μέσω εικασιών αναλυτών για χαμηλές πωλήσεις προϊόντων.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σταματάει το McPlant στις ΗΠΑ.

Η McDonald's δεν αποκάλυψε οποιεσδήποτε μετρήσεις απόδοσης ή αν το προϊόν θα κυκλοφορήσει σε εθνικό επίπεδο, αλλά δήλωσε ότι η δοκιμή "ολοκληρώθηκε όπως είχε προγραμματιστεί".

Την Πέμπτη, αναλυτές της J.P. Morgan ανέφεραν ότι μίλησαν με υπαλλήλους σε 25 εστιατόρια McDonald's και ενημερώθηκαν ότι το προϊόν δεν υπάρχει πλέον στα μενού των καταστημάτων. Ορισμένοι υπάλληλοι ανέφεραν τις χαμηλές πωλήσεις ως λόγο για την αφαίρεση των προϊόντων, σύμφωνα με την J.P. Morgan.

Οι αναλυτές υπέθεσαν νωρίτερα φέτος ότι η μαζική κυκλοφορία του McPlant ήταν απίθανο να συμβεί το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Τον Μάρτιο, ο αναλυτής της BTIG, Peter Saleh, δήλωσε ότι οι δοκιμές του προϊόντος βρίσκονταν στα όρια ή κάτω από τις προβλέψεις στις πωλήσεις. Για παράδειγμα η αγορά του Ντάλας/ ανέφερε ότι οι πωλήσεις ήταν 30% κάτω από τις χαμηλές προβλέψεις και στις αγροτικές περιοχές του Ανατολικού Τέξας οι επιχειρήσεις πωλούσαν μόλις λίγα μπιφτέκια με βάση τα φυτά την ημέρα.

Η πιο πρόσφατη δοκιμή του προϊόντος από την McDonald's ξεκίνησε στα μέσα Φεβρουαρίου σε περίπου 600 εστιατόρια,