Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
25.08.2022, 09:00

Burger King: Στη μάχη των φυτικών προϊόντων με νέο σάντουιτς

Burger King: Στη μάχη των φυτικών προϊόντων με νέο σάντουιτς

Υπάρχει ένας νέος παίκτης στην αγορά των εναλλακτικών προϊόντων, που βασίζεται στα φυτά: Η Burger King. Η αλυσίδα εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης πρόσθεσε ένα νέο σάντουιτς με κοτόπουλο.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα της εταιρείας, με στόχο να γίνει η πρώτη και μεγαλύτερη που θα μπει δυναμικά στο συγκεκριμένο κλάδο, αλλά και να μπει στον ανταγωνισμό με την Popeyes, που είναι γνωστό ότι έχει μεγάλη επιτυχία στο σάντουιτς με κοτόπουλο.

Τώρα όμως έχουμε και τον πόλεμο των φυτικών προϊόντων με δεκάδες αλυσίδες να ανταγωνίζονται στις ΗΠΑ, για να γίνουν η πρώτη εθνική αλυσίδα με φυτικά προϊόντα.

Η αλυσίδα Burger King, γνωστή για το μοσχαρίσιο μπιφτέκι Whopper, θα δοκιμάσει το νέο Impossible Original Chick'n Sandwich για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η Burger King και η Impossible Foods λάνσαραν για πρώτη φορά το Impossible Whopper το 2019 και δοκίμασαν τα Impossible Nuggets το 2021. Τώρα κάνουν το επόμενο βήμα.

Η τιμή

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι η τιμή του σάντουιτς θα κυμαίνεται από $4,69 έως $6,59 και θα διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία.

Η Burger King προσφέρει εδώ και χρόνια το σάντουιτς Original Chicken Sandwich (OCS) με βάση το κρέας. Έχει προσφερθεί σε εκδόσεις όπως Italian OCS, Spicy OCS και Teriyaki OCS.

Το Impossible Original Chick'n Sandwich διαθέτει ένα χορτοφαγικό μπιφτέκι, το οποίο συμπληρώνεται με μαρούλι και μαγιονέζα σε ένα φρυγανισμένο ψωμάκι με σουσάμι.

Στις 30 Ιουνίου, η Burger King διέθετε 19.311 εστιατόρια παγκοσμίως. Η μητρική εταιρεία Restaurant Brands International Inc. με έδρα το Τορόντο, κατέχει επίσης τις μάρκες Tim Hortons, Popeyes Louisiana Kitchen και Firehouse Subs.