Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
31.01.2022, 12:21

HORECA 2022: Επανέρχεται δυναμικά με 450 εκθέτες & σε ασφαλείς συνθήκες

HORECA 2022: Επανέρχεται δυναμικά με 450 εκθέτες & σε ασφαλείς συνθήκες

 H HORECA, η έκθεση που άλλαξε τα δεδομένα για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση στη χώρα μας, επιστρέφει δυναμικά 11-14 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, για να αποτελέσει τη σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο της φιλοξενίας. 450 και πλέον εκθέτες -οι κορυφαίες προμηθευτικές εταιρείες- θα υποδεχτούν, από κοντά τους decision makers των κλάδων της τουριστικής βιομηχανίας, της καφεστίασης και της μαζικής εστίασης για να διαμορφώσουν παρέα την επόμενη ημέρα για τις επιχειρήσεις τους.  

Mία covid-free έκθεση

H διοργανώτρια εταιρεία έχοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση ενός covid-free περιβάλλοντος για όλους θα εφαρμόσει πιστά όλες τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων και θα επιτρέψει την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους Green Pass (ισχύον πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης). Στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός ασφαλούς περιβάλλοντος η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική για όλους ανεξαιρέτως καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στους χώρους της έκθεσης.

Στιγμιότυπο 2022 01 31 12.14.43 μμ

Παράλληλα, θα τοποθετηθούν σε 33 σημεία μέσα στον εκθεσιακό χώρο επιδαπέδια αντισηπτικά χεριών, ο κλιματισμός θα λειτουργεί με εισροή νωπού αέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ειδικό συνεργείο καθαρισμού θα απολυμαίνει συνεχώς τις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου, ενώ τόσο το προσωπικό της διοργανώτριας εταιρείας όσο και των συνεργατών είναι πλήρως εμβολιασμένο. Η πραγματοποίηση τής έκθεσης σε ασφαλείς covid free συνθήκες, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την προσέλευση μεγάλου αριθμού ποιοτικών επισκεπτών, καθιστώντας και πάλι τη HORECA το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα.

Παράλληλες εκδηλώσεις που θα αναδείξουν τις τάσεις της εποχής 

Business Lab: Θέματα όπως digital marketing, social media, online κρατήσεις, μηχανοργάνωση, ανεύρεση και εκπαίδευση προσωπικού, κοστολόγηση, επιλογή σημείου για επέκταση και πολλά άλλα, που αφορούν τον σύγχρονο επιχειρηματία, θα αναλυθούν από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς, στο stage του ΗΟRECA Business Lab που θα βρίσκεται στο Hall 3.

Gastronomy Forum: Μια σειρά επιδείξεων, workshops και case studies, θα αναδείξουν την αναγκαιότητα σύνδεσης της γαστρονομίας με τα παραδοσιακά προϊόντα και τις τοπικές κουζίνες ως εργαλείο για την ανάδειξη και την αειφορία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στο stage του Hall 4. 

RS3B8124

Coffee Events: Για ακόμα μία χρονιά η έκθεση HORECA θα φιλοξενήσει τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ: Barista, Cup Tasters και Brewers Cup, που διοργανώνονται από τον SCA Greece. Ταλαντούχοι baristas θα ριχτούν στην “μάχη” του καφέ για να κερδίσουν μία θέση στην κορυφή, στο stage του Hall 1. 

Beer & Spirits Show: Κορυφαίοι bartenders και στελέχη της αγοράς θα αναλύσουν στο stage του Hall 1, τα νέα δεδομένα και τις τάσεις στην μετά covid εποχή. Παράλληλα, θα διεξαχθούν και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ελληνικού Cocktail, Non-Alcohol Cocktail και Classic Cocktail από την Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος.

Στιγμιότυπο 2022 01 31 12.14.30 μμ