Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
12.02.2022, 12:00

Βίκος: Μπαίνει στον χώρο τον mixers – Παρουσιάζει το νέο Pink Grapefruit

Βίκος: Μπαίνει στον χώρο τον mixers – Παρουσιάζει το νέο Pink Grapefruit

Με όλη την γκάμα των προϊόντων της συμμετέχει δυναμικά στη φετινή HORECA η ΒΙΚΟΣ, παρουσιάζοντας, παράλληλα, νέες συσκευασίες και ένα ακόμα προϊόν με βάση το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ.

Πρόκειται για το νέο Pink Grapefruit, που έρχεται να δώσει γεύση και χρώμα σε κάθε μας στιγμή.

"Μπαίνουμε στον αναπτυσσόμενο χώρο των mixers με μία αγαπημένη γεύση, που προσθέτει μία νέα επιλογή στον καταναλωτή και συμπληρώνει το παλμαρέ των επιτυχημένων προϊόντων της εταιρείας μας", αναφέρει ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της ΒΙΚΟΣ.

IMG 1226

ΝΕΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΥΑΛΙΟΥ & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Ταυτόχρονα, η βιομηχανία εμφιαλώσεων παρουσιάζει τις νέες γραμμές παραγωγής που κατασκευάζει, με συσκευασίες γυαλιού και αλουμινίου.

"Στην ΒΙΚΟΣ Α.Ε. υλοποιούμε αυτή τη στιγμή, μία μεγάλη επένδυση €22 εκατ., για την κατασκευή νέας μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών. Μία μονάδα που ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δυναμικότητα της εταιρείας μας", εξηγεί και συμπληρώνει ότι, με τις νέες γραμμές παραγωγής, η ΒΙΚΟΣ θα φτάσει τις 421.000 φιάλες ανά ώρα, καθιστώντας την κορυφαία στη χώρα.

Πρόκειται για μία επένδυση που θα έχει ολοκληρωθεί έως τον προσεχή Σεπτέμβριο και η οποία έρχεται να προστεθεί στο μεγάλο πρόγραμμα επενδύσεων €25 εκατ. της τελευταίας πενταετίας.

"Η συστηματική ανάπτυξη της εταιρείας μας είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στα προϊόντα ΒΙΚΟς, αλλά και της μεθοδικής στρατηγικής εξέλιξης που ακολουθούμε", τονίζει ο κ. Σεπετάς.

IMG 6261

ΕΤΟΙΜΗ Η ΒΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Προσθέτει μάλιστα, ότι, η ΒΙΚΟΣ έχει ήδη, αναπτύξει μία βεντάλια προϊόντων για το κανάλι HORECA, ενώ βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον κλάδο, είναι κοντά στους επαγγελματίες, ακούγοντας τις ανάγκες τους και γι αυτό άλλωστε, συμμετέχει διαχρονικά σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση.

"Κατανοούμε τις προκλήσεις του κλάδου και είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε ανάγκη, ακριβώς διότι η ΒΙΚΟΣ έχει καθετοποιημένη παραγωγή και μεγάλη δυναμικότητα, που διασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα, εγγυημένες παραδόσεις, αλλά κι ένα δημιουργικό R&D τμήμα. Ταυτόχρονα, παρά το μέγεθός μας, διατηρούμε την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα που αποζητά ο κλάδος", επισημαίνει.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ HORECA ΚΑΙ ΤΟ 2022

Το 2022 θα είναι ακόμα πιο δυνατό για την ΒΙΚΟΣ, καθώς, σύμφωνα με τον κ. Σεπετά, οι ενδείξεις για τη χρονιά είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές.

"Ο κλάδος της καφεστίασης και των ξενοδοχείων είναι ιδιαίτερα σημαντικός για κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Με δεδομένη την εκτίμηση ότι, φέτος, θα πάμε σε μία ακόμα καλύτερη χρονιά στον τουρισμό και την εστίαση, έχουμε προετοιμάσει την παραγωγή μας με στρατηγικό τρόπο, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στην ενισχυμένη ζήτηση και τις απαιτήσεις του κλάδου", λέγοντας ότι, και πέρυσι, χρονιά κατά την οποία καταγράφηκε έκρηξη ζήτησης, η ΒΙΚΟΣ πέτυχε να ανταποκριθεί άνετα στις κατακόρυφα αυξημένες ανάγκες, ακριβώς λόγω της μεγάλης δυναμικότητας της παραγωγής της.