Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
12.02.2022, 12:00

Β.Σ. Καρούλιας: Ανανεώνεται η ταυτότητα του brand Cortese Caffè- Ισχυρή η ανάπτυξη

Β.Σ. Καρούλιας: Ανανεώνεται η ταυτότητα του brand Cortese Caffè- Ισχυρή η ανάπτυξη

Την ανανεωμένη ταυτότητα του brand, Cortese Caffè, παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, η Β.Σ. Καρούλιας στην έκθεση HORECA.

"Ο Cortese επιστρέφει στις ρίζες του, στη γενέτειρά του και συλλέγει στοιχεία της φύσης, όπως το καφεόδεντρο, το λουλούδι του καφέ, το νερό, τον ήλιο και τα τροπικά ζώα (Μαϊμού της Κολομβίας, Αλεπού της Αιθιοπίας, Puma του Αμαζόνιου της Βραζιλίας), τα οποία λειτουργούν ως έμπνευση, ως σύμβολα αναφοράς", αναφέρει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Αργυρού.
Υπογραμμίζει δε, ότι, μετά την αναζήτησή του για τον επαναπροσδιορισμό του, επιστρέφει με αέρα δύναμης και υπεροχής, προβάλλεται με αυτοπεποίθηση και οικολογική συνείδηση και "ζει" στην εποχή του, στο

."Οι νέοι κώδικες επικοινωνίας είναι εμπνευσμένοι από τη φύση και εκφρασμένοι με primitive, bold και minimal τρόπο.

Η οικογένεια Cortese αποτελείται από τα premium blends, Primus και Electus, τη σειρά Origins και τα Specialties. Στο περίπτερό μας θα σερβίρουμε και δύο ξεχωριστούς καφέδες περιορισμένης διάθεσης της σειράς, Cortese Specialty, Ethiopia Yirgacheffe και El Salvador".

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ HORECA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ DALLMAYR

Παράλληλα, η Β.Σ. Καρούλιας θα παρουσιάσει στην έκθεση και τα προϊόντα Ho.Re.Ca. του γερμανικού οίκου Dallmayr.
Πρόκειται για εταιρεία με κληρονομιά που ξεπερνά τα 300 χρόνια, γνωστή για τα ποιοτικά χαρμάνια της και το delicatessen κατάστημα που διαθέτει στο Μόναχο.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ DIEMME

Επιπλέον, η Β.Σ. Καρούλιας δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν καφέδες της ιταλικής εταιρείας, Diemme.
Θυμίζουμε ότι, από το 1927, η Diemme δημιουργεί εκλεπτυσμένα χαρμάνια καφέ σχεδιασμένα με μοναδικά αρωματικά και γευστικά προφίλ στο φλιτζάνι.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ PORTFOLIO

Το portfolio της Β.Σ. Καρούλιας ανανεώνεται διαρκώς με νέα προϊόντα και συνεργασίες, project που, σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας, αποτελεί on going διαδικασία.
"Η εταιρεία συνεχώς αξιολογεί συνεργασίες με γνώμονα τις ευκαιρίες ανάπτυξης στην ελληνική αγορά και τη δυναμική νέων brands, καθώς και την προστιθέμενη αξία που θα φέρουν στις πωλήσεις και αναλόγως προχωρά σε αναδιάρθρωση των προϊόντων του χαρτοφυλακίου της. Ήδη, ανακοινώσαμε από 1/1/2022 την έναρξη διανομής των προϊόντων της Marie Brizard, με πλήρη γκάμα λικέρ και σιροπιών για κοκτέιλ, και θα ακολουθήσουν και άλλες δυνατές συνεργασίες", επισημαίνει και συμπληρώνει ότι, η Β.Σ. Καρούλιας έχει ήδη, εκφράσει τη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών προϊόντων και λύσεων στους επαγγελματίες της εστίασης, για όλη τη μέρα και για κάθε μέρα της εβδομάδας (24/7). "Οι νέες συνεργασίες μας έχουν ως στόχο ένα διευρυμένο και δυνατό portfolio προσφερόμενων brands για τους πελάτες μας".

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΟΥ 2021

Αναφορικά με την πορεία της Β.Σ. Καρούλιας το 2021, ο κ. Αργυρού εξηγεί ότι ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, λόγω της Covid, των μέτρων στην εστίαση και την επιρροή των περιορισμών στον τουρισμό.
Ωστόσο για την Β.Σ. Καρούλιας ήταν μια χρονιά με δυνατή ανάκαμψη έναντι του 2020.
Όπως εξηγεί, η ανάκαμψη αυτή οφείλεται στον στρατηγικό σχεδιασμό, στη γνώση της αγοράς, στις προσπάθειες των στελεχών της εταιρείας, αλλά και στην προσθήκη νέων προϊόντων στο χαρτοφυλάκιο της.
"Θα αποτελέσει εφαλτήριο για περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη και πρόοδο και για την εταιρεία και για τα προϊόντα που εκπροσωπούμε" καταλήγει.