Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
12.02.2022, 11:26

Παγκόσμιο λανσάρισμα για τον illy Costa Rica

Παγκόσμιο λανσάρισμα για τον illy Costa Rica

Το παγκόσμιο λανσάρισμα του καφέ μοναδικής γεωγραφικής προέλευσης, illy Costa Rica, στη μοναδική στον κόσμο συσκευασία υπό πίεση, που διατηρεί τον καφέ φρέσκο έως και 3 χρόνια, παρουσιάζει στη φετινή HORECA η Kafea Terra.

Ο συγκεκριμένος κωδικός έχει δημιουργηθεί από την illycaffé αποκλειστικά για την Ελλάδα και την εταιρεία και σύμφωνα με την Λήδα- Γεωργία Αργυροπούλου, Marketing Director της Kafea Terra, ”αποτελεί για την Kafea Terra άλλη μία ψήφο εμπιστοσύνης της ιταλικής εταιρείας στο πρόσωπό μας”.

O Single Origin illy Costa Rica αρχικά, θα διατίθεται μόνο για επαγγελματική χρήση σε συσκευασία 1.5kg (βαρελάκι). Πρόκειται για τη συσκευασία ορόσημο, όπου ο καφές ωριμάζει μέσα στο δοχείο, καθώς περισσότερα αρώματα προσκολλώνται στα έλαιά του και απελευθερώνονται αργά μετά το άνοιγμα.

ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ THREE CONTINENTS

Παράλληλα, συστήνει επίσημα, για πρώτη φορά, τη νέα σειρά χαρμανιών, Dimello, Three Continents.

Πρόκειται για 3 χαρμάνια με πιστοποιημένο καφέ RFA από 3 ηπείρους, Αμερική, Ασία και Αφρική, που παράγονται με σεβασμό στο μικροκλίμα και το ιδιότυπο οικοσύστημα της κάθε ηπείρου.

Επιπλέον, το νέο χαρμάνι, Harvest, 100% Arabica, παρουσιάζει ο Distillo, που εξυψώνει τη μάρκα, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, με στόχο τη σταθερή ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών.
"Στην Kafea Terra επενδύουμε συνεχώς σε νέες προτάσεις, που ικανοποιούν τα μεταβαλλόμενα γευστικά πρότυπα του καταναλωτικού κοινού", εξηγεί η κα. Αργυροπούλου.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΦΕ

Παράλληλα, στο περίπτερο της εταιρείας, οι εξειδικευμένοι coffee trainers δημιουργούν μοναδικές γευστικές εμπειρίες καφέ για τους επισκέπτες, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε ένα περιβάλλον δημιουργικής διάδρασης επικεντρωμένο στα blends.

"Με τα αγαπημένα μας brands, illy, την κορυφαία μάρκα espresso που εισάγουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα, Dimello, παραγωγική αιχμή της βιομηχανίας της Kafea Terra και Distillo, με νέα εικόνα και συμμετοχή για πρώτη φορά σε έκθεση, θέλουμε να ξεναγήσουμε τους επισκέπτες μας σε ένα μοναδικό ταξίδι καφέ, που είναι γεμάτο αρώματα και εκλεκτές γεύσεις", τονίζει η κα. Αργυροπούλου.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΕΤΙΑ

Με τον κλάδο HORECA να είναι η ραχοκοκαλιά της Kafea Terra και o κύριος πυλώνας διανομής της, καθώς προσφέρει καφέ σε πανελλαδική εμβέλεια, αυτή τη στιγμή η εταιρεία καλύπτει μέσα από το δίκτυο διανομής το 96% της ελληνικής επικράτειας.

Στόχος της παραμένει αυτό που αποτελεί και τη φιλοσοφία της εταιρείας: να συνεχίσει να προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις διαφοροποιημένες ανάγκες των επαγγελματιών καφεστίασης.
Ιδιαίτερα μετά την πρωτοφανή υγειονομική κρίση με τις άμεσες επιπτώσεις στον κλάδο το 2020 και την ισχυρή ανάκαμψη στο κανάλι HoReCa το 2021, η επόμενη διετία, εξηγεί η κα. Αργυροπούλου, θα είναι καθοριστική και ανοδική.

"Σε αυτή την περίοδο, στεκόμαστε όπως πάντα, δίπλα στους επαγγελματίες της καφεστίασης, επενδύοντας στην εκπαίδευσή τους, την ανάπτυξη προϊόντων άριστης ποιότητας και απόδοσης, αλλά και στις νέες τεχνολογίες και βιώσιμες πρακτικές, που θα αποτελέσουν μέρος της λύσης της καθημερινότητάς τους".